Nickelodeon Resort Punta Cana

Nickelodeon ™ Hotels & Resorts Punta Cana je dizajniran da gostima svih uzrasta obezbedi neponovljivi luksuzni odmor ispunjen razigranim iznenađenjima. Smešten na zlatnim peskovitim plažama Uvero Alto, 60 kilometara severno od aerodroma Punta Cana, ovaj rizort pruža i celodnevnu zabavu i poznato Gourmet Inclusive® Karismino iskustvo. Rezultat je nezaboravan odmor za ljubitelje Nickelodeona svih uzrasta. Ovaj rizort na plaži ima 208 apartmana koji su dizajnirani da zadovolje različite zahteve. Gosti takođe mogu izabrati da rezervišu jednu od četiri ekskluzivne Super Vile uključujući Ananas vilu, inspirisanu kućom Sunđer Boba. Sve smeštajne jedinice sadrže povlastice kao što su besplatni tuševi, privatne ležaljke, zaklonjene terase i 24-satnu sobnu uslugu. Resort nudi inovativnu kuhinju, besprekornu uslugu, stilsku, razigranu dekoraciju, jedinstvene sadržaje i zabavu svim svojim gostima. U srcu ovog kompleksa nalazi se Nickelodeon ™ Place, koji se sastoji od vodenog parka Aqua Nick, Character Central i Just Kidding kluba za decu. Gosti takođe imaju na raspolaganju 7 restorana Gourmet Inclusive®, 2 gurmanska ugla i 2 Inclusive® bara i salona u okviru naselja i Gourmet Inclusive Village, koji se deli s susednim Sensatori Resort Punta Cana.

SMEŠTAJ

Na raspolaganju je sedam luksuznih stilova apartmana, omogućavajući gostima da izaberu savršenu opciju za svoj odmor. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, 42″ smart TV, priključnu stanicu za radio / budilnik sa Bluetooth-om, glavnu spavaću sobu, prema kategorizaciji soba sa jednim bračnim krevetom, dva odvojena ili jednim krevetom + kauč na razvlačenje, sefom, kompletom za ugodan boravak, mini-bar koji se dopunjuje na dnevnom nivou, peglom i daskom za peglanje, aparatom za kafu, telefonom za direktno biranje, deluxe kupatilom sa duplim lavaboom, tuš kadom i fenom za kosu. Pad Suites i Flat Suites nude intimnije uslove za porodice. Suites i Vile su prostrani smeštaj i sadrže predivan pogled na more, vrtove ili veličanstvene bazene u letovalištu. Swim-up objekti pružaju direktan pristup bazenu. Gosti takođe mogu uživati u pogodnostima koje uključuju hranu za bebe, šetalice, krevetac, kolica, dečije bade mantile, dečije spa kupke i grejače za bebi hranu.

 

Ananas Vila

Ova inspiracija, poznata po ananasu ispod mora, predstavlja jedinstvenu vilu i zaštitni znak letovališta. Dvosobna vila sa tri kupatila poseduje sve moderne sadržaje i luksuzne smeštajne kapacitete koji se nalaze u Pool Super vili, ali sa jedinstvenim delom: svi koji uđu trenutno urone u svet Sunđer Boba. Ananas pozdravlja posetioce posebnim foajeom inspirisanim kućom Sunđer Boba u ulici Skoljka 124. Gosti mogu uživati u 140 m² zatvorenih i otvorenih područija, privatnom master apartmanu sa francuskim krevetom, pametnim TV-om, plakarima, velikim mermernim kupatilom sa duplim umivaonikom, kišnim tušem, kao i spoljnim tušem “Aguas del Amor” i samostojećom kadom. Druga spavaća soba je na nivou iznad dnevne sobe vile, a kompletirana je sa dva odvojena kreveta, TV-om i kupatilom. Dnevna soba ima kauč na razvlačenje, trpezariju, TV, prostor za igru, prostor za odlaganje, kompletno kupatilo i pristup privatnim vrtovima i uzvišenoj terasi, gde se nalazi beskrajni bazen, kreveti za sunčanje i deo za ručavanje. Privatni batleri brinu o svakoj potrebi gostiju iz Ananas vile. Od upitnika, koji se popunjava i šalje pre dolaska, kako bi se osiguralo da se gostima ispune sve želje i potrebe, do raznih usluga tokom boravka kao što su privatni obilazak rizorta, rezervacija aktivnosti, primarni pristup svim restoranima i spa centrima, kao i dnevne premijum časopise i novine. Privatni batleri će se takođe pobrinuti za organizaciju pojedinih privatnih aktivnosti* kao što je večera uz sveće na plaži, koju priprema kuvar svetske klase, degustacija vina, zabava uz popodnevnu čaj, pizza party ili pidžama party za decu.

*Doplata se primenjuje.

Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 2 dece, ili 2 odrasle osobe i 4 dece
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 1
Ukupna površina: 213 m² – 87 m² vila, 19 m² mezanin, 60 m² terasa za sunčanje i bazen, 27 m² vrt, 20 m² spoljni deo.  

 

Sobe i apartmani

POOL SUPER VILLA

Pool Super Villa nudi najveći luksuz u zaista spektakularnim Karibima i sastoji se od dve sobe i tri kupatila. Nakon ulaska u vilu, u foajeu se nalazi fonatana, a pred gostima se otkriva 140 m² zapanjujućeg prostora koji sadrži dnevni boravak i trpezariju, privatni master apartman sa francuskim krevetom, TV-om, plakarima, veliko mermerno kupatilo sa duplim lavaboima, kišni tuš, spoljni tuš Aguas del Amor sa samostojećom kadom. Druga spavaća soba je na nivou iznad dnevne sobe vile, a kompletirana je sa dva odvojena kreveta, TV-om i kupatilom. Dnevna soba ima kauč na razvlačenje, trpezariju, TV, prostor za igru, prostor za odlaganje, kompletno kupatilo i pristup privatnim vrtovima i uzvišenoj terasi, gde se nalazi beskrajni bazen, kreveti za sunčanje i deo za ručavanje. Privatni batleri brinu o svakoj potrebi gostiju iz vile. Od upitnika, koji se popunjava i šalje pre dolaska, kako bi se osiguralo da se gostima ispune sve želje i potrebe, do raznih usluga tokom boravka kao što su privatni obilazak rizorta, rezervacija aktivnosti, primarni pristup svim restoranima i spa centrima, kao i dnevne premijum časopise i novine. Privatni batleri će se takođe pobrinuti za organizaciju pojedinih privatnih aktivnosti* kao što je večera uz sveće na plaži, koju priprema kuvar svetske klase, degustacija vina, zabava uz popodnevnu čaj, pizza party ili pidžama party za decu.

*Doplata se primenjuje.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 4 dece, ili 4 odrasle osobe i 2 dece
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 3
Ukupna površina: 213 m² – 87 m² vila, 19 m² mezanin, 60 m² terasa za sunčanje i bazen, 27 m² vrt, 20 m² spoljni deo

SWANK WRAPAROUND SWIM-UP SUITE

Swank Swim-Up apartman ima privatnu terasu koja nudi gostima direktan pristup bazenu za igre u vodi i poseban VIP osećaj. Apartman ima privatnu glavnu spavaću sobu s bračnim krevetom, 42-inčnim TV-om, mermernim kupatilom sa kišnim tušem, duplim umivaonikom i samostojećom kadom. Dnevni boravak ovog apartmana ima 48″ TV, kauč na razvlačenje, trpezarijski sto za četiri osobe, te pristup na privatnu terasu koja ima direktan pristup bazenu, prostor za sedenje zajedno sa trpezarijom, dnevnim boravkom, ležaljke za sunčanje i ležaj za odmor.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece ili 2 odrasle osobe, 1 tinejdžer i 1 dete
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 5
Smešten u zgradi: 2 i 3
Ukupna površina: 71 m² – 48 m² soba, 23 m² terasa 

SWANK PLUNGE POOL SUITE

Swank apartman ima ugaonu terasu za zabavu pod suncem i zvezdama. Apartman ima privatnu glavnu spavaću sobu s bračnim krevetom, 42-inčnim TV-om, mermernim kupatilom sa kišnim tušem, duplim umivaonikom i samostojećom kadom. Dnevni boravak ovog apartmana ima 48″ TV, kauč na razvlačenje, trpezarijski sto za četiri osobe, te pristup na privatnu terasu koja ima direktan pristup bazenu, prostor za sedenje zajedno sa trpezarijom, dnevnim boravkom, ležaljke za sunčanje i ležaj za odmor.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece ili 2 odrasle osobe, 1 tinejdžer i 1 dete
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 10
Smešten u zgradi: 2 i 3
Ukupna površina: 71 m² – 48 m² soba, 23 m² terasa

FLAT SWIM-UP SUITE

Apartman ima privatnu glavnu spavaću sobu sa bračnim krevetom, 42-inčnim TV-om, mermernim kupatilom sa kišnim tušem, duplim umivaonikom i samostojećom kadom. Dnevni boravak ovog apartmana ima 48″ TV, kauč na razvlačenje i trpezarijski sto. Na terasi apartmana se nalazi krevet za dnevni odmor, ležanje ili sunčanje.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece ili 2 odrasle osobe, 1 tinejdžer i 1 dete
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 34
Smešten u zgradi: 1 i 4
Ukupna površina: 67 m² – 56 m² soba, 11 m² terasa

FLAT SUITE

Flat Suite ima zasebnu privatnu glavnu spavaću sobu s bračnim krevetom, 42-inčnim TV-om, mermernim kupatilom sa kišnim tušem, duplim umivaonikom i samostojećom kadom. Dnevni boravak ovog apartmana ima 48″ TV, kauč na razvlačenje i trpezarijski sto. Na terasi apartmana se nalazi krevet za dnevni odmor, ležanje ili sunčanje.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece ili 2 odrasle osobe, 1 tinejdžer i 1 dete
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 50
Smešten u zgradi: 1 i 4
Ukupna površina: 67 m² – 56 m² soba, 11 m² terasa  

PAD SWIM-UP SUITE

Dizajniran u modernom stilu, ovaj intimni apartman poseduje terasu sa dnevnim krevetom i prostorom za sedenje sa direktnim pristupom bazenu. Apartman ima jedan francuski ili dva bračna kreveta, kauč na razvlačenje, sto, 48-inčni smart TV, mermerno kupatilo sa kišnim tušem, duplim umivaonikom i samostojećom kadom.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 3 dece ili 2 odrasle osobe, 1 tinejdžer i 1 dete
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 35
Smešten u zgradi: 2 i 3
Ukupna površina: 56 m² – 45 m² soba, 11 m² terasa 

PAD SUITE

Dizajniran u modernom stilu, apartman je sa jednim francuskim  ili dva kreveta, kaučem na razvlačenje, trpezarijom, 48-inčnim TV-om, mermernim kupatilom sa kišnim tušem, duplim umivaonikom i samostojećom kadom, kao i prostranim balkonom sa krevetom za dnevni odmor i prostorom za sedenje.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 3 dece ili 2 odrasle osobe, 1 tinejdžer i 1 dete
Dostupan broj smeštajnih jedinica: 70
Smešten u zgradi: 2 i 3
Ukupna površina: 56 m² – 45 m² soba, 11 m² terasa
Prijava: od 15:00h, odjava: do 12:00h

 

NICKELODEON™ PLACE

Mesto ima po nešto da zagolica sva vaša čula. Prostor sadrži niz zabava za decu i odrasle, uključujući *:

 • AQUA NICK
 • AQUA BITE
 • CHARACTER CENTRAL
 • JUST KIDDIN’
 • NICK kNACKS
 • PLAZA ORANGE

* Nickelodeon ™ Place je 100% objekat za nepušače.

AQUA NICK  – Akua Nick ™ je mesto na koje treba do dođete ako volite vodenu zabavu. Vodeni tobogani, poklopci za prskanje, prskalice i lenja reka nalaze se u tropskom okruženju NICKELODEON ™ Place.

CHARACTER CENTRAL – Gosti se mogu sresti i upoznati sa svojim omiljenim Nickelodeon™ junacima tokom celog dana na ovoj uzbudljivoj zabavnoj lokaciji.

JUST KIDDIN’ – Ovo kul mesto je samo za decu i pola je igraonica a pola umetnički studio. Bez obzira da li su raspoloženi za slobodnu igru ili više strukturisane aktivnosti, naći će puno uradi-sam akcija, uključujući: dnevno nadgledani iskustveni programi za decu od 4 do 12 godina, posete iznenađenja nekih od omiljenih Nickelodeon ™ junaka. Radno vreme: od 9:00h do 17:00h i od 19:30h do 21:00h.

NICK kNACKS  – Ni jedno putovanje u Nickelodeon ™ Hotels & Resorts Punta Cana ne bi bilo potpuno bez posete našoj sopstvenoj NICK kNACKS prodavnici, pogodno smeštenoj na ulazu u NICKELODEON ™ PLACE. U njoj ćete naći vrhunsku kolekciju odeće, igračaka, suvenira i filmova za svakog Nickelodeon fana.

PLAZA ORANGE –  Mesto za zabavu na otvorenom gde će gosti naići na posebne Nickelodeon događaje i lokalne predstave iz regiona.

SPORTSKI I ZABAVNI CENTAR  – Kada je vreme za pokret, deca svih uzrasta mogu se usmeriti u posvećeni sportski objekat, klubski i zabavni kompleks. Tokom dana ćete pronaći različite opcije treninga ili samo se dobro smejati: 2 teniska terena (obezbeđeni reketi i loptice), 1 višenamenski sportski teren, staza za trčanje, streljaštvo, veliki šah, fudbalski teren, stoni tenis / ping pong*

* Sportski i zabavni centar je zajednički objekat sa Sensatori Resort Punta Cana.

FITNES CENTAR  – Fitnes centar je opremljen najsavremenijom opremom. Tegovi, trenažni bicikli, eliptične mašine i plesni studio su vam na raspolaganju. Flaširana voda, peškiri i strunjače su besplatni. Moguće je organizovati lične treninge. Ako više volite da trenirate napolju, krećite se duž obilaznog puta ili uz plažu ili se pridružite jednoj od naših fitnes aktivnosti na plaži. Ostanite fit, čak i na putu.*

* Fitnes centar je zajednički objekat sa Sensatori Resort Punta Cana.

GOURMET INCLUSIVE® RESTORANI  – Dobra hrana je umetnost i zadovoljstvo koje pruža sedam restorana Gourmet Inclusive®, dva gurmanska ugla i naša Doppio kafić. Da bismo unapredili jedinstveno iskustvo, molimo goste da se pridržavaju pravila oblačenja u svim gastronomskim restoranima, osim ako nije drugačije naznačeno.  Dame: * Kapri haljine, haljine, suknje, duge pantalone, cipele. Gospoda: * Dugačke pantalone, majice sa kragnom, cipele ili formalne bermude. *Majice bez rukava i sportske kape nisu dozvoljene u bilo kom periodu obroka.

EXPERIENCE ZEST – Mediterranean Cuisine

Ovaj zabavni i funki porodični restoran omogućuje gostima da uživaju u zabavnoj svetskoj kuhinji u neobičnoj atmosferi. Izaberite između raskošne izložene hrane sa opcijama kuvanog po porudžbini ili odlučite da ostanete za stolom i izaberete iz menija a la carte u večernjim satima. Doručak: 07:00h do 11:00h, ručak:12:00h do 16:00h, večera: 18:00h do 22:00h

ZEST CHARACTER DINING

Obratite se svom posvećenom Nickelodeon konsijeržu da biste napravili rezervaciju za naše svetski poznato iskustvo večere sa najdražim junacima (doplaćuje se). Raspoloživost junaka zavisi od nedeljnog rasporeda.

FRESCO BAR AND GRILL

Kao što to i samo ime kaže, Fresco isporučuje svežu, kreativnu i ukusnu ponudu u živopisnom “al fresco” okruženju. Uživajte u brzom obroku ili piću u baru u bazenu.  Služenje pića: 10:00h – 17:00h, služenje hrane: 11:00h – 17:00h

AQUA BITE – Flatbread Central

U srcu Nickelodeon ™ Place, Aqua Bite ima opušteno i lagano, porodično okruženje. Uživajte u pici pravljenoj po porudžbini ili u ukusnim uvijenim pitama i pripremljenim salatama. To je savršeno mesto da pijete svoje omiljeno piće, napunite baterije i podelite smeh sa porodicom i prijateljima. Radno vreme: 10:00h -18:00h      

GOURMET INCLUSIVE VILLAGE DINING EXPERIENCE

Naše gurmansko selo, koje seje zajedničko sa susednim Sensatori Resortom Punta Cana, nudi šest vrhunskih restorana:

SUGARCANE – Marketplace Cuisine –  Inspirisan pijacama u Latinskoj Americi, Sugarcane je naš najenergičniji sajam hrane i pića. Sva hrana je sveže pripremljena, sa naglaskom na pripremi jela u cilju zadovoljenja jedinstvenih ukusa svakog gosta. Otvorena kuhinja vam omogućava da komunicirate sa našim talentovanim timom kuvara. Svež hleb, domaći proizvodi i međunarodni sastojci su kamen temeljac naših gurmanskih jela. Naš veliki sok bar i čaj bar će upotpuniti iskustvo. Privatna trpezarija je na raspolaganju za venčanja i događaje. Doručak: 06:30h – 11:00h, večera: 17:30h – 22:00h

WOK WOK – Fuzija dalekog istoka –  Vok Vok je praznik za sva čula. Miris jasmina sa aromama sastojaka sa Dalekog istoka. Obloge od tamnog drveta i blagi zvuk tekuće vode daju opušten osećaj ovom autentičnom iskustvu dalekog istoka. Večera: 18:00h – 22:00h, šest dana nedeljno

VERDELLO – Sicilijanska kuhinja –  Regionalni uticaji i hrabri ukusi su potpisi kulinarskog nasleđa ovog prekrasnog ostrva. Sicilija oživljava kada uđete na ovo karakteristično italijansko mesto. Možete odabrati da sedite u atraktivno opremljenoj trpezariji ili uživate na našoj otvorenoj terasi. Večera: 18:00h – 22:00h, šest dana nedeljno

BRGRS.PH – Umetnički burgeri  – BRGRS.PH podiže skromni hamburger na potpuno novi nivo. Dođite do našeg kamiona za hranu i izaberite između burgera, preliva, sosova i sveže pečenih peciva koji su specijalno dizajnirani za svaki hamburger. Probajte naš Machete Burger, napravljen za celu porodicu, ili vegetarijanski burger. To će biti doživljaj hamburgera koji nećete zaboraviti. Večera: 18:00h- 22:00h, šest dana nedeljno

SPACEWALKER – Interstelarna kuhinja  – Spremite se da iskusite međugalaktičko čudo! Spektakularni efekti svetlosti i zvuka prate vas dok ulazite u porodični šatl i pripremate se za poletanje. Vi i vaše kolege astronauti ćete večerati jela iz čitave galaksije, koja služe naše intergalaktičko osoblje. Čak su i kokteli izvan ovog sveta! Večera: 18:00h – 22:00h, šest dana nedeljno

KITCHEN 23 by Le Chique – Cuisine D’auteur –  Kuhinja 23 je duh vrhunskog, elegantnog i savremenog restorana. Naše kulinarske kreacije i maštoviti kokteli podižu originalnost i pažnju za detalje na novi nivo. Večera u Kuhinji 23 je putovanje kao ni jedno drugo. Naš šef kuhinje, somelijer i barmen nestrpljivo čekaju da vam pruže nezaboravno iskustvo! *Večera: 18:00h – 22:00h, šest dana nedeljno, samo za odrasle – 18 godina i više, potrebne rezervacije

* Kuhinja 23 nije deo vašeg gastronomskog paketa 

DOPPIO – Coffee & Tea  – Doppio se nalazi u centru gurmanskog sela i nudi veliki izbor pića na bazi kafe i čaja. Izaberi jednu od slatkih kreacija, ispričajte se sa porodicom i prijateljima ili samo sedite i uživajte u vrućoj čaši sreće.* Radno vreme: 7:00h – 19:00h

* Doppio nije deo vašeg gastronomskog paketa   

GOURMET INCLUSIVE® BARS AND LOUNGES

VINO VINO – Grapes and Keys  – Da li neko želi Sangriu? U Vino Vinu smo specijalisti za kvalitetan izbor vina i vinskih kreacija. Bez obzira da li nam se pridružite za koktel pred večeru ili u kasno veče sa novim prijateljima, naš pijanista će obogatiti vreme. Radno vreme: 18:00h – 01:00h, Samo 18+ posle 21:00h 

JAZMIN SWIM-UP BAR & DECK  – Uživajte u svom omiljenom koktelu dok se opuštate u bazenu ili uživate u sunčanju i fantastičnom pogledu na Karipsko more. Jazmin nudi izbor međunarodnih i tropskih koktela, hladno pivo, bezalkoholna pića i vodu kako bi ugasili žeđ. A naša limunada, sveže ceđena, ne sme se propustiti! Radno vreme: 10:00h – 18:00h 

VASSA SPA

Krenite u svoje unutrašnje stanje zena u jednom od Vassa Spa tretmana i prostora za opuštanje. Gosti mogu uživati u našoj biljnoj parnoj sobi, suvoj sauni, tuševima za hromo terapiju i jacuzziju. Ili mogu zaroniti u naše arktički hladne ili tople bazene. Osim toga, Vassa Spa nudi pet lepo opremljenih apartmana za tretmane, uključujući apartman za parove i luksuzni apartman za neveste. Nudimo i naše tretmane na otvorenom. Masaže se nude na našoj palubi za sunčanje s pogledom na Karipsko more. *

* Spa Vassa je zajednički objekat sa Sensatori Resortom Punta Cana i nije deo Gourmet Inclusive paketa.  

 

ŽURKE I PRIVATNI DOGAĐAJi SA NICKELODEON JUNACIMA

Nickelodeon ™ Hotels & Resorts Punta Cana dovodi junake na vaše proslave. Naši gosti mogu da izaberu iz različitih rođendanskih i paketa za specijalne događaje koji sadrže upoznavanje i susret sa junacima, obroke, kolače, sladoled i posebne trenutke za sve.

VENČANJA

Karisma je poznata po organizaciji izuzetnih Gourmet Inclusive® venčanja, a Nickelodeon ™ Hotels & Resorts Punta Cana nije izuzetak. Parovi imaju mnoge romantične opcije za svoje venčanje, uključujući gazebo na plaži i naravno, našu ekskluzivnu lokaciju Nebeskog venčanja sa fantastičnim pogledom od 360 stepeni sa privatne terase na krovu. Azijsko more i zalazak sunca čine fantastičan ambijent za razmenu zaveta.  

GOURMET INCLUSIVE PAKET UKLJUČUJE:

 • Po dolasku, deca dobijaju Slime Smuti dobrodošlice, a odrasli mogu da izaberu između čaše penušavog vina ili pića
 • Izabrani smeštaj
 • Sve obroke i gurmanske grickalice
 • Lokalna i odabrana međunarodna premium alkoholna i bezalkoholna pića i sokove
 • Mini bar koje se dopunjuje jednom dnevno sa bezalkoholnim pićima, vodom i pivom
 • Pristup Nickelodeon Place
 • Pristup centru za sport i zabavu
 • Pristup fitness centru
 • Pristup na devet bazena
 • Nickelodeon ™ usluge konsijerža i planera za odmor
 • Pristup aktivnostima pod nadzorom Just Kidina za decu od 4 do 12 godina
 • Pogodnosti koje uključuju hranu za bebe, šetalice, dečije spa kupke, kolica za bebe, grejače za hranu.
 • Nickelodeon Character Iskustvo sa opcijom fotografisanja
 • Dnevni program aktivnosti i specijalna noćna zabava, nastupi i muzika uživo
 • Internet pristup i wi-fi
 • 24-satna sobna usluga *
  * Imajte na umu da se sobna usluga može prekinuti tokom jakih pljuskova ili vremenskih nepogoda

OSTALI OBJEKTI I USLUGE (NISU UKLJUČENI U PAKET):

 •  Turistički desk
 • Ronilački izleti, sertifikati, oprema za iznajmljivanje i dubok ribolov
 • Oprema za snorkling
 • Osvetljenje teniskog terena
 • Spa usluge
 • Romantične ili porodične večere na plaži
 • Golf (kursevi u blizini)
 • Porodica i prijatelji-planer odmora
 • Posebni paketi za venčanje i medeni mesec
 • Iznajmljivanje automobila i usluge limuzine
 • Transferi
 • Međunarodni izbor vina iz našeg podruma uključujući Jackson Family Vines
 • Sertifikovane usluge čuvanja dece
 • Faks i međunarodne telefonske pozive
 • Menjačnica
 • Usluge pranja i hemijskog čišćenja
 • Nakit i prodavnica poklona
 • Photo servis
 • Oslikavanje grnčarije
 • Kuhinja 23 – Premijum meni sa kombinacijom vina
 • Doppio (kafa i čaj)
 • 24-časovna medicinska služba
 • Nickelodeon ™ NICK kNACKS paketi
 • Nickelodeon ™ rođendanske žurke
 • Restoran Nickelodeon ™ večera sa junacima
 • Nickelodeon ™ private proslave sa junacima