Holiday Village 4* – Ulcinj

OPUŠTANJE, ZABAVA I AKCIJA U IZOBILJU – ZA SVE!

Uživanje, zabava, opuštanje i avantura idu jedno s drugim u Holiday Village Montenegro, najnovijem hotelu u Ulcinju, gde nebesko plava voda zapljuskuje plažu sa peskom poput pudera na vašem pragu. Ovaj elegantan i izuzetno udoban hotel sa 257 soba spaja modernu udobnost i gostoljubivost koja vam greje srce sa glamurom za koji nije potrebno mnogo truda, a koji mami parove, porodice i prijatelje. Holiday Village Montenegro ima puno toga da pruži svima, od beba i dvogodišnje dece do tinejdžera i odraslih – to je najveći hotel od svih u lancu Holiday Villages koji se već nalaze na Kanarskim ostrvima, Balearima i grčkim ostrvima!

Naše osoblje je stručno koliko i gostoljubivo i rado će vam pomoći da isplanirate vaše savršeno bekstvo od obaveza. Gostima svih uzrasta će se svideti aktivnosti i zabava − teniski tereni, veliki fudbalski teren, teren sa visinskim preprekama, platforma za jogu, noćni šou programi, vodeni valjci i baloni za vodu, igralište na otvorenom, kajtsurfing na beskrajnoj Velikoj plaži, i još puno toga! Za sofisticiranu večeru posetite jedan od naša četiri restorana ili jednostavno uživajte u dobrom domaćem pivu ili egzotičnom koktelu pod suncobranom.

Bez obzira da li tražite nešto sa malo većom dozom avanturizma ili opuštajući odmor za celu porodicu, Holiday Villages Montenegro postavlja standarde za vrhunski aktivni odmor!

Uz stari grad Ulcinj gde su nekada davno pirati boravili na samo 5 km udaljenosti, kilometre plaža koje treba istražiti i predivne poglede, naši gosti će sigurno doživeti iskustvo kao nijedno pre u ovom čarobnom delu Jadranske obale.

Holiday Village Exterior

Holiday Village Restaurants

VRHUNSKO GASTRONOMSKO UŽIVANJE

Hotel Holiday Villages Montenegro uspostavlja sasvim nove visoke standarde prefinjenog gastronomskog iskustva – dozvolite sebi da vas zavedu naša predivna kulinarska tradicija, neočekivani sastojci, lokacije koje oduzimaju dah i usluga skrojena baš po meri.

Naša 4 restorana predstavljaju lako prilagodljive hotelske objekte prostranog ambijenta, sa predivnim društvom, prelepim pogledima i pažljivo osmišljenim jelima, koja spajaju ono najbolje iz mediteranske i svetske kuhinje. Pronađite svoje letnje blaženstvo u našim predivnim barovima i isprobajte maštovite koktele, prestižna vina i najbolja piva iz crnogorskih pivara. Ako ste u potrazi za slatkim iskušenjem, posetite Kutak sa sladoledima, u kome se poslužuju klasične i originalne arome ove ledene poslastice.

 

Holiday Village Interior

 

Holiday Village Rooms

NEKA VAM BORAVAK BUDE U ZNAKU ZVEZDA

Otkrijte istinsko crnogorsko zadovoljstvo u neverovatno elegantnom i udobnom hotelu Holiday Village Montenegro. Novoizgrađenih 257 soba se nalaze na tri različite lokacije, svega nekoliko minuta od zadivljujuće peščane plaže. Sa jedinstvenim ambijentom i karakterom, sav pogled je usmeren na besprekorne bujne bašte sa palmama i borovima koji se njišu.

Nudimo širok opseg lepih programa, od Double Bedroom do Swim Up i 2 sobe Connecting Family, tako da za svakog gosta ima ponešto.

Svaka hotelska soba se može pohvaliti modernim sadržajima, uključujući klima uređaj, TV sa ravnim ekranom od 43 inča, mini bar, aparate za kafu/čaj, tuš, fen za kosu, sef za čuvanje stvari, veliko ogledalo, ogledalo za šminku, toaletni pribor i crne zavese.

Kategorije soba:

  • Dvokrevetna soba
  • Povezane superior porodične sobe
  • Porodična soba sa 2 spavaće sobe
  • Porodična soba sa baštenskom terasom
  • Superior porodična soba sa 2 spavaće sobe
  • Superior porodična soba sa baštenskom terasom
  • Dvokrevetna soba sa baštenskom terasom
  • Dve dvokrevetne porodične sobe sa baštenskom terasom
  • Dve dvokrevetne porodične sobe sa direktnim pristupom bazenu
  • Dve dvokrevetne luksuzne porodične sobe sa baštenskom terasom
  • Dve dvokrevetne luksuzne porodične sobe sa direktnim pristupom bazenu

PRIJAVA: od 15h ODJAVA: do 10h

Napomena: Kasna odjava se može dogovoriti unapred zavisno od rasploživosti i uz doplatu.

 

OPUSTITE SE I OBNOVITE ENERGIJU

WELLNESS

Pored neverovatne lokacije na nekoliko koraka od plaže, Holiday Villages Montenegro omogućava niz fantastičnih wellness opcija za poboljšanje vašeg boravka, čime se obezbeđuje da su vaši strogi zahtevi uvek ispunjeni. Uronite u spokojstvo okruženja i izaberite tretmane za sebe za istinski holističku revitalizaciju i buđenje čula.

REKREACIJA

Od fudbala, časova plivanja, vežbanja u teretani do spektakularnog kajtsurfinga, u Crnoj Gori postoji mnoštvo aktivnosti za vas bez obzira na godine i formu. Ponosimo se pružanjem izuzetne lične usluge našim gostima – naše osoblje vam je na usluzi 24/7 za bilo šta što bi vam bilo potrebno kako biste povratili energiju.

BESPREKORAN BORAVAK ISPUNJEN ZABAVOM

Zadivljujući diverzitet Crne Gore i pregršt aktivnosti, mesta koje treba videti i autentična hrana čine ovaj hotel savršenim izborom za porodice, parove i grupe. Naše visoko profesionalno osoblje nudi toplu ličnu uslugu koju ćete osetiti od trenutka kada uđete u najlepši ulcinjski hotel. Pobrinućemo se da uvek bude više nego dovoljno elemenata da svaki član vašeg tima bude srećan, da mu se ispunjavaju želje i da se zabavlja – danju i noću! Opustite se kao nikada pre u našim modernim barovima uz po koje piće, trenirajte u vašoj omiljenoj sali, otkrijte zdrave tretmane lica i masaže ili nam prepustite da se postaramo za vašu decu dok vas dvoje uživate u skoku u nebesko plavo more ili romantičnom izlasku u Ulcinju. Za opuštajuće i zabavno bekstvo iz svakodnevice ne treba vam ništa više od Holiday Villages Montenegro.

PODRUČJE ZABAVE

Dozvolite nam da vas zabavimo! Unutrašnji i spoljašnji objekti hotela Holiday Villages Montenegro omogućavaju žive događaje sedam dana u nedelji, uz mnoštvo muzički inspirisanih nastupa poput zabava sa pevanjem u glas, akustičnih koncerata i izuzetnih nastupa. Uz gomilu programa za porodicu, deca će se otisnuti u svet mašte.

NEPRESTANA ZABAVA POD SUNCEM

Svo uzbuđenje i zabava koje tražite su dostupni upravo u ovom hotelu. Šta god da želite, imamo opciju da zadovoljimo vašu želju i da unapredimo vašu prirodnu snagu i lepotu. Holiday Village Montenegro ima bezbroj načina da zabavi decu i da im omogući istinsku magiju Crne Gore.