Hotel Long Beach

LOKACIJA

VAŽNE ZNAMENITOSTI, POPULARNA MESTA

Do hotela se stiže sasvim lako, a on se nalazi na vrlo maloj udaljenosti od svega najboljeg što Ulcinj može da ponudi, predstavljajući samim tim idealno mesto za sve one koji žele da započnu otkrivanje tajni sakrivenih u svakom kutku ovog posebnog grada.

HOTELSKE USLUGE

ISKORISTITE SVOJE VREME U POTPUNOSTI

Hotel Olympic je odmaralište sa direktnim izlazom na more koje omogućava lak pristup svim aktivnostima na plaži, čineći tako vaš boravak prijatnim i lišenim svakog mogućeg stresa. Skrojite profesionalnu obuku po sopstvenoj meri ili se naprosto prepustite čarima odmora obasjani suncem i uživajte na jednoj od najdužih peščanih plaža u Evropi!

PRATEĆI SADRŽAJI:

  • konferencijska sala
  • restoran
  • bar u foajeu hotela
  • bar na plaži
  • mini-market

 

Olympic Exterior

 

Olympic Restaurants

UŽIVAJTE U ODLIČNOJ KUHINJI

Uživajte u hrani u Hotelu Olympic na bazi švedskog stola sačinjenog od lokalnih proizvoda ili u nekom od specijaliteta à la carte u našem restoranu. Prepustite se svom omiljenom koktelu, pivu ili nekom dobrom vinu u našem baru, u čijoj ponudi su brojna osvežavajuća pića za svačiji ukus.

 

Olympic Interior

POSAO I ZADOVOLJSTVO

Dozvolite da u hotelu Olympic tokom cele godine budemo domaćini vašeg narednog tim bildinga, društvenog okupljanja ili bilo kog radosnog događaja. Naše profesionalno osoblje postaraće se da, u skladu sa vašim željama i zamislima, do kraja isprati svaki detalj događaja koji organizujete.

KONFERENCIJSKA SALA

Ako su vam potrebni udobnost i fleksibilnost, ovaj prostor je savršen izbor za organizaciju bilo kog vašeg seminara, sastanka ili privatne zabave. U njemu može da se smesti do 100 osoba i sadrži svu neophodnu savremenu audio-vizuelnu opremu (video-bim, razglas, projektor), baš kao i rasklopivu prezentacionu tablu.

 

Olympic Rooms

DOBAR IZBOR ZA PRIJATNU NOĆ

Uživajte u lepom noćnom odmoru u Hotelu Olympic i budite sveži za predstojeći dan na jednoj od najlepših crnogorskih lokacija. Naše krajnje predusretljivo osoblje sa zadovoljstvom će izaći u susret svim sportistima, poslovnim ljudima i putnicima koji u našem hotelu borave radi razonode. Po sasvim pristupačnim cenama, odaberite jednu od naše 124 sobe koje su skrojene prema vašim potrebama – od jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih, pa sve do apartmana. Svi smeštajni kapaciteti poseduju klima-uređaje, SAT TV i mini-bar. Besplatan Wi-Fi dostupan je u holu ispred recepije, baru i konferencijskoj sali.

Prijavljivanje: od 15:00h      Napuštanje soba: do 10:00h
Napomena: Uz prethodnu najavu i dodatnu naknadu, moguće je i kasnije napuštanje soba, a u zavisnosti od raspoloživosti.

 

NADAHNJUJUĆI ULCINJ

Kajtsurfing, plivanje, planinarenje, ronjenje i predivni muzeji – Crna Gora nudi širok izbor mogućnosti za bavljenje sportom, za razonodu ili puko zadovoljstvo. Ulcinj je jedno od najboljih mesta na kome možete uživati u suncu, moru i pesku. Oplemenite svoj duh našim predivnim pejzažima, bilo da pešačite ili se biciklom vozikate unaokolo, pođite na izlet do nestvarnog Virpazara ili se odvažite na avanturu parasejlinga i iz vazduha prepustite čarima Ade Bojane, plaže Valdanos i Velike plaže.

Pored zadivljujućih predela i prizora netaknute prirode romantičnog Skadarskog jezera, na ovom mestu možete otkriti i čari bogate istorijske prošlosti. Posetite Stari grad u Ulcinju, u kome su gusari držali Servantesa zatočenog, uživajte u ukusima lokalne kuhinje ili se samo prošetajte uzanim kaldrmisanim sokacima i posmatrajte zalazak sunca nad zalivom. Ako ste u potrazi za dodatnim kulturnim i istorijskim sadržajima, istražite naselje u obzidanom i ruševnom Starom Baru.