Azul Beach Resort Riviera Maya

Gosti luksuznog butik hotela Azul Beach Riviera Maya imaju mogućnost uživanja u Gourmet Inclusive® usluzi, kao i u usluzi ličnog konsijerža, a takođe im se pruža mogućnost da iz  apartmana uz samo nekoliko koraka izađu na prelepu peščanu plažu Bahia Petempich.

Smeštaj

Hotel Azul Beach Riviera Maya poseduje 148 soba i apartmana koji su opremljeni u elegantnom i modernom Karipskom stilu. Tipovi soba koje ovaj hotel nudi su: Deluxe rooms, Jacuzzi Junior Suite, Family Suite, Wedding Suite, Connoisseur Suite, Royal Suite, a svaka ova soba poseduje direktan izlaz na bazen. Pored toga gostima su na raspolaganju i Honeymoon Suite and Azul Suite. Sve sobe su dizajnirane tako da zadovolje kriterijume i najzahtevnijih gostiju, a locirane su na samo par koraka od plaže.

Svaka soba je klimatizovana, opremljena je bračnim krevetom ili sa dva singl ležaja, satelitskom televizijon, tušem, fenom za kosu, sefom, mini barom, aparatom za kafu, priključkom za Ipode i DVD plejere, telefonom i bezičnim internetom. Sve sobe poseduju balkon ili terasu sa spektakularnim pogledom na prekrasnu baštu ili na Karipsko more. Nedavno renovirani apartmani poseduju jacuzzi za dve osobe, mogu biti i povezani sa spoljašnjim bazenom ili u opciji connecting room – dve sobe spojene unutrasnjim vratima. Sve sobe su za nepušače, osim terase ili balkona.

Ulazak u sobe je nakon 15h prvog dana, poslednjeg dana boravka sobe se napuštaju najkasnije do 12h.

DELUXE ROOM

Deluxe sobe poseduju jedan bračni krevet ili dva singl ležaja, imaju pogled na prelepu baštu do Karipskog mora.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece.

JACUZZI JUNIOR SUITE

Prostran apartman, nedavno renoviran, sa dva bračna ležaja, dizajniran u savremenom karipskom stilu sa dekoracijom tamnog drveta.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece.

JACUZZI SWIM UP JUNIOR SUITE

Prostran apartman, nedavno renoviran, sa dva bračna ležaja, dizajniran u savremenom karipskom stilu sa dekoracijom tamnog drveta. Apartman ima direktan pristup bazenu sa terase.
Maksimalan broj gostiju: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece.

FAMILY SUITE

Prostran apartman koji nudi komfor za smeštaj porodica, s obzirom da poseduje bračni krevet i kliznim vratima odvojen dnevni boravak sa ugaonom garniturom na rasklapanje koja je namenjena za smeštaj troje dece uzrasta do 12 godina.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i troje dece do 12 godina.

FAMILY SWIM UP SUITE

Prostran apartman koji nudi komfor za smeštaj porodica, s obzirom da poseduje bračni krevet i kliznim vratima odvojen dnevni boravak sa ugaonom garniturom na rasklapanje koja je namenjena za smeštaj troje dece uzrasta do 12 godina. Apartman ima direktan prtistup bazenu sa terase.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i troje dece do 12 godina.

HONEYMOON SUITE

Prostran, nedavno renoviran apartman, dizajniran u savremenom karipskom stilu sa dekoracijom tamnog drveta, poseduje jedan bračni ležaj i dnevni boravak sa sofom.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe.

WEDDING SUITE

Dizajniran specijalno za nevestu, sa jednim bračnim ležajem i stolom za šminkanje, dnevnim boravkom i stolom za sedenje. Neveste se mogu opustiti pred svoj bitan dan u jacuzzi-ju. Ovaj tip sobe poseduje i lutku za vencanicu.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe.

AZUL SUITE

Jedinstveni veliki apartman, moderno opremljen, poseduje bračni ležaj, jacuzzi za dve osobe, prostran dnevni boravak, garnituru za sedenje i terasu.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe.

ROYAL SUITE

Veliki, nedavno renoviran apartman dizajniran je u modernom karipskom stilu sa dekoracijom tamnog drveta, poseduje bračni ležaj ili dva singl ležaja, moderno opremljen dnevni boravak i luksuzno kupatilo.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i dvoje dece.

ROYAL SWIM UP SUITE

Veliki, nedavno renoviran apartman dizajniran je u modernom karipskom stilu sa dekoracijom tamnog drveta, poseduje bračni ležaj ili dva singl ležaja, moderno opremljen dnevni boravak i luksuzno kupatilo. Apartman ima direktan pristup bazenu sa terase.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i dvoje dece

 

Karisma Gourmet Inclusive® usluga u restoranima i barovima

Hotel Azul Beach Resort Riviera Maya u okviru Gourmet Inclusive® usluge nudi gostima mogućnost izbora ishrane u a la cart restoranima kao i konzumaciju egzotičnih pića. U cenu je uključen i izbor premijum alkoholnih pića. U restoranima se nudi mogućnost izbora hrane za najmlađe, kao i izbor hrane za bebe. Najave nisu neophodne, ali su preporučljive posebno za grupe veće od 10 osoba.

Blue – Svetska kuhinja

U ovom restoranu na raspolaganju je celodnevna usluga – doručak, ručak i večera, koji se služe u prijatnoj i opuštenoj atmosferi. Gosti mogu uživati u meksičkim kao i internacionalnim kulinarskim specijalitetima koje spremaju vrhunski kuvari. Gosti će biti oduševljeni konceptom ”Sve za hranu, hrana za sve” što podrazumeva porodične obroke koji uključuju supu, testeninu, salatu, gurmanske sendviče i još mnogo toga. U restoranu Blue mogu se još naći i izbor internacionalnih sireva, dezerti, kafe…
Radno vreme restorana je od 06:30h – 23:00h (u periodu od 06:30h – 12:00h usluga je na bazi švedskog stola).

Tainan – Azijska kuhinja

Tainan je ime drevne prestonice Tajvana, poznate po svojoj izvrsnoj hrani, ukusu i egzoticnoj kreativnosti. Ovaj restoran gostima nudi mogućnost da isprobaju razne vrste sveže napravljenog sušija, kao i ostale specijalitete azijske kuhinje.
Radno vreme restorana je od 17:30h – 22:00h – a la cart restoran.

Roma – Italijanska kuhinja

Restoran Roma nudi mogućnost konzumiranja najrazličitijih specijaliteta italijanske kuhinje, koji se spremaju na licu mesta od strane specijalno obučenih internacionalnih kuvara. Restoran nudi toplu i prijatnu atmosferu kao i mogućnost degustacije najrazličitijih svetskih vina.
Radno vreme restorana je od 17:30h – 22:00h – a la cart restoran.

Latino restaurant – Latinoamerička kuhinja

Ovaj restoran je jedinstven spoj hrane, muzike i dobre energije. Restoran Latino je savršena preporuka za porodične proslave.
Radno vreme restorana je od 17:30h – 22:00h – a la cart restoran.

Chil – savremena kuhinja

Ovaj restoran je savršeno mesto gde se možete opustiti uz predivan pogled na Karipsko more, dizajniran je u karipsko – meksičkom stilu. Chil u svom jelovniku nudi mnoštvo burgera, salata, palačinki, takosa i buritosa. Tokom nedelje u ovom restoranu organizuje se tematski doručak sa Nickelodeon karakterima.
Radno vreme restorana je od 12:00h – 17:00h –a la cart restoran.

The Scoop

Ovaj kiosk gostima nudi mogućnost konzumacije najrazličitijih vrsta palačinki i sladoleda iz Sunđer Bobove fabrike sladoleda, a takođe tu je i preko 20 različitih vrsta preliva.

U svim Gourmet inclusive restoranima je propisan dress code:

  • Gospoda: pantalone sa dugačkim nogavicama, košulja ili majica i cipele, dozvoljene su i formalne bermude.
  • Dame: haljine, suknje, dugačke pantalone, cipele, elegantne sandale

Avagero Tequila Lounge (Adult only, 18+)

U ovom baru možete osetiti pravi ukus Meksika, degustacijom tekile. Bar je uređen u modernom stilu u kombinaciji sa klasičnim nameštajem, uključujući i repliku kantine iz 19.veka. Bar ima u ponudi preko 30 različitih vrsta tekile, uključujući Reposado i Blanco tekilu. Gosti mogu ispijati piće dok igraju društvene igre, ili se opuštati uz zvuke dobre muzike i razgovor sa prijateljima. Na šanku ima specijalni zaleđeni deo tako da piće može biti sve vreme rashlađeno.
Radno vreme bara je od 17:00h – 01:00h.

Aquanox Bar

U ovom baru možete degustirati egzotične tropske napitke napravljene specijalno po vašem ukusu. Noću možete uživati u omiljenom piću opuštajući se na ležaljci sa prelepim pogledom na Karipsko moze.
Radno vreme bara je od 10:00h – 23:00h.

Chil Bar

U ovom baru očekuju vas karipski napici pripremljeni sa raznolikim izborom internacionalnih alkoholnih pća. Bar je namenjen za popodnevno opuštanje pored plaže.
Radno vreme bara je od 12:00h – 17:00h.

Bubbles Swim up-bar

Karipski alkoholni i bezalkoholni kokteli pripremljeni od najrazličitijih vrsta voća i internacionalnih alkoholnih pića očekuju vas upravo u ovom baru. Bar se nalazi pored bazena.
Radno vreme bara je od 12:00h – 17:00h.

 

Mood Evening Entertainment pozoriste

Pruža gostima noćnu zabavu i mogućnost uživanja i opuštanja uz koktele. Tokom nedelje gosti mogu uživati iz večeri u veče u različitim performansama, jednom nedeljno organizuje se i zabava za najmlađe.

24 sata ROOM SERVICE

Gostima je na raspolaganju besplatna usluga room servisa od 00-24h.

Nickelodeon iskustvo:

Šetnja i fotografisanje sa Nickelodeon karakterima kao što su: Sunđer Bob, Dora, Nindža kornjače. Takođe, hotel nudi mogućnost organizovanja doručka sa Nickelodeon karakterima kao i privatne proslave rođendana uz doplatu na licu mesta.

Azulitos igraonica za decu

  • Dnevne tematske aktivnosti
  • Nadgledane aktivnosti u terminu od 09:00h do 17:00h uz pauzu za ručak sa roditeljima i od 19:30h – 21:00h. Deca ispod 4 godine moraju biti u pratnji odraslog člana porodice ili dadilje
  • Dnevni program aktivnosti za decu od 4-12 godina
  • Večernje gledanje filmova uz kokice i večeru
  • Program vežbanja za najmlađe

Radno vreme igraonice od 09:00h do 17:00h, i od 19:30h do 21:00h

 

Vassa Spa & Fitness centar

Vassa spa je u svetskom rangu spa centara, u svom sastvau ima prodavnicu kozmetičkih proizvoda, salon lepote, fitness centar sa hidroterapijom, parnu sobu, saunu.. Osim toga Vassa spa nudi i 7 luksuzno opremljenih soba za masažu, uključujući i sobu za masažu za decu. U svom sastavu ima i sobu specijalno opremljenu za spremanje mlade.
Radno vreme fitness centra je od 07:00h – 20:00h
Radno vreme Vassa spa centra je od 08:00h do 20:00h

Sala za sastanke prima do 100 gostiju.

Karisma gourmet inclusive usluga

  • Aromaterapija
  • Mogucnost izbora jastuka
  • Luksuzno kupatilo
  • Lokalna i izabrana međunarodna premium alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi
  • Svi obroci i specijaliteti
  • 24h usluga room servisa
  • Hrana za bebe u svim restoranima i room servisu
  • Menjačnica
  • Personalizovano čekiranje sa mirisnim peškirom i čašom penušavog vina za dobrodošlicu za odrasle i smoothie za decu
  • Usluga batlera na plaži
  • Dnevni program aktivnosti i noćni nastupi uživo
  • Bežični internet
  • Besplatni međunarodni pozivi
  • Azulitos igraonica i Nickelodeon iskustvo
  • Pogodnosti za decu (po specijalnom zahtevu i u zavisnosti od raspoloživosti):
  • Kolica
  • Krevetac
  • Grejač za flašicu
  • Sterilizator
  • Hrana za bebe
  • Monitor za bebe
  • Sto za presvlačenje bebe sa kadicom za kupanje
  • Peškir za bebe, bademantil i papuče
  • Visoke stolice i pomoćna sedišta u restoranima
  • Šetnja i fotografisanje sa Nickelodeon karakterima
  • Mogućnost pozajmljivanja igračaka
  • Igračke za plažu
  • 5 bazena i jacuzzi
  • Joga, aerobik u vodi, časovi kuvanja, plesa, degustacija tekile, vina..
  • Fitness centar 07:00-20:00h
  • Nemotorizovani vodeni sportovi: kajak, veslanje..
  • Personalni konsierž
  • Sve takse
  • DVD meni

Ostale usluge – koje nisu uključene u cenu:

  • Ronjenje, oprema za iznajmljivanje, ribolov i ronjenje sa bocom
  • Iznajmljivanje automobila i limuzina
  • Romantične ili porodične večere na plaži
  • Večera uz živu muziku i specijalni meni u restoranu Chil – samo za odrasle
  • Uslužno pranje veša
  • Bežični internet – brzi protok
  • Bankomat
  • 24h medicinske usluge
  • Spa usluge i salon lepote
  • Posebni paketi za venčanje i medeni mesec
  • Izbor međunarodnih vina
  • Usluge čuvanja dece
  • Doručak sa Nickelodeon karakterima
  • Rođendanska proslava sa Nickelodeon karakterima
  • Nickelodeon prodavnica
  • Privatne proslave
  • Prodavnica nakita i suvenira
  • Starbucks kafe prodavnica
  • Bilo koja druga usluga, pogodnost ili objekat koji nisu navedeni kao deo Gourmet inclusive usluge

Posebne usluge:

  • Batler na plaži – vrhunska usluga i uživanje u suncanju. Batler dočekuje goste sa peškirima za plažu, osveženjem i proizvodima za sunčanje
  • Kabana kreveti –bračni krevet za četiri osobe, sa zavesama i velikim jastucima, savršena opcija za uživanje u suncu uz privatnost i predivan pogled na Karipsko more
  • Kulinarske aktivnosti – konzumiranje ribe, burgera ili grilovanog mesa uz razne vrste sosova i salata
Gourmet inclusive romantično iskustvo

Prilikom planiranja proslave godišnjice, venčanja ili medenog meseca organizatori će vam pomoći da sve bude spremljeno na najbolji mogući način tako da to bude nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste. Poseban tim pomaže parovima da događaj bude organizovan na jedinstven i najromantičniji naČcin. Od početka do kraja kreativni tim se trudi da sve bude dovedeno do perfekcije kako bi parovima priredili nezaboravne trenutke za pamćenje.

Venčanja

Tim stručnjaka je specijalizovan za organizaciju venčanja, po čemu su nasi hoteli poznati na Rivijeri Maja. Pored prelepe i jedinstvene lokacije za venčanja, zajedno sa gourmet inclusive uslugom biće to trenuci koje ćete doživotno pamtiti, ne samo vi nego i vaša porodica i prijatelji.

Grupe

Imamo posebne sale pogodne za organizovanje proslava i poslovnih sastanaka. Otkrijte beskrajnu letotu plaža kao i naših elegantno opremljenih banket sala. Personalizovani servis našeg stručnog tima garantuje vam nezaboravno iskustvo. Ekskluzivan prijem, večere i koktel večere su takođe na raspolaganju.