Azul Beach Resort Sensatori Mexico

Korišćenjem Gourmet All Inclusive usluge hotel Azul Beach Sensatori vam nudi širok spektar mogućnosti, aktivnosti i sadržaja. Azul Beach Sensatori je hotel koji je namenjem klijentima svih uzrasta, za porodične posete kao i za organizaciju venčanja, svadbenih putovanja i godišnjica.

Smeštaj

Hotel Azul Beach Sensatori Meksiko poseduje 435 prostranih i luksuzno opremljenih apartmana koji su dizajnirani u modernom karipskom stilu, sa tamnim drvetom i krevetima sa baldahinima. Apartmani su raspoređeni u četiri hotelske zgrade, a svaka zgrada ima lift. Pogled je na bazen, baštu, okean ili bočni pogled na okean. Sobe su opremljene klima uredjajem, TV-om od 32”, DVD plejerom, bračnim ili sa dva sing ležaja, ili sofom na rasklapanje. U apartmanima se nalazi i jacuzzi. Pored navedenog sobe poseduju i budilnik, sef, dasku za peglanje i peglu, mini bar, aparat za kafu, balkon ili terasu, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, dva umivaonika i ogledalo za šminkanje. Ulazak u sobe je nakon 15h prvog dana, poslednjeg dana boravka sobe se napuštaju najkasnije do 12h.

 

LUXURY JACUZZI SUITE

Ovaj prostran apartman poseduje jedan bračni ili dva odvojena ležaja. Ima pogled na baštu ili bazen. Smešten je u zgradi Azule Section.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i jedno dete
Površina: 58 m²

FAMILY JACUZZI SUITE

Ovaj prostran apartman dizajniran je specijalno za porodice, ima izdvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem i jacuzzi-jem za dvoje. Spavaća soba odvojena je kliznim vratima od dnevnog boravka koji ima dvosed i fotelju na razvlačenje. Ima pogled na baštu ili bazen. Smešten je u zgradi Family Secton.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 3 dece ili 3 odrasle osobe i jedno dete
Površina: 58 m²

PREMIUM JACUZZI SUITE

Jedan bračni ili dva odvojena kreveta, premium usluga: privatano prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpa voća u sobi za dobrodošlicu, izbor jastuka i aromaterapije, lični konsierž, DVD, batler na plaži i bazenu. Ima delimičan pogled na okean i bazen. Smešten je u zgradi Premium Section.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i jedno dete
Površina: 57 m²

JACUZZI SWIM UP JUNIOR SUITE

Poseduje bračni ležaj, a gosti imaju mogućnost direktnog ulaska sa terase u bazen. Pogled na bazen i baštu. Apartman je smešten u zgradi namenjenoj samo za odrasle goste.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe
Površina: 49 m²

PREMIUM JACUZZI SWIM UP SUITE

Poseduje jedan bračni ili dva odvojena kreveta i nudi premium uslugu: privatano prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpu voća u sobi za dobrodošlicu, izbor jastuka i aromaterapije, ličnog konsierža, DVD, batlera na plaži i bazenu. Ovaj apartman ima jacuzzi kao i direktan ulaz u bazen sa terase. Pogled je na okean ili bazen. Smešten je u zgradi Premiun Section.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i jedno dete
Površina: 50 m²

HONEYMOON OCEAN FRONT JACUZZI SUITE

Pored jednog bračnog ili dva odvojena kreveta ovaj apartman takođe nudi premium uslugu: privatano prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpu voća u sobi za dobrodošlicu, izbor jastuka i aromaterapije, ličnog konsierža, DVD, batlera na plaži i bazenu. Ima direktan pogled na okean. Smešten je u zgradi Family i Azul.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe
Površina: 57 m²

CONNECTING LUXURY JACUZZI OCEAN VIEW SUITE

Obuhvata dva prostrana apartmana, od kojih je jedan sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje, a drugi sa dva sing ležaja. Apartmani su povezani vratima. Ima pogled je na baštu, bazen ili okean. Smešten je u zgradi Family Secton.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 3 dece ili 2 odrasle osobe i 4 dece (3 – 12.9 godina)
Površina: 116 m²

ROYAL SUITE

Poseduje jedan bračni ili dva odvojena ležaja, pogled na okean ili na bazen. Nudi Royal uslugu: privatno prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpu voća u sobi za dobrodošlicu, izbr jastuka i aromaterapije, ličnog konsierža, DVD, batlera na plaži i bazenu, mikrotalasnu i četiri boce premium pića. Pogled je na baštu, bazen ili okean. Smešten je u Premium zgradi.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece
Površina: 57 m²

ROYAL SWIM UP SUITE

Ovaj apartman poseduje spoljni jacuzzi kao i ležaljke u vodi na samo par koraka od terase, a ima pogled na bazen. Smešten je u Premium zgradi.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece
Površina: 57 m²

PRESIDENTIAL STUDIO

Poseduje jedan bračni ležaj i dvosed na razvlačenje, prostran balkon sa direktnim pogledon na okean. Nudi Premium uslugu: privatano prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpu voća u sobi za dobrodošlicu, izbor jastuka i aromaterapije, ličnog konsierža, DVD, batlera na plaži i bazenu. Takođe ima bočni ili direktan pogled na okean. Smešten je u Premium zgradi.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe
Površina: 60 m²

ONE BEDROOM PRESIDENTIAL SUITE

Ovaj apartman poseduje jedan bračni ili dva singl ležaja, dnevnu sobu sa prostorom za sedenje za četiri osobe i kompletno opremljenu kuhinju. Očekuje vas Presidental usluga: usluga batlera na dolasku u hotel, privatno prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpa voća u sobi za dobrodošlicu, izbor jastuka i aromaterapije, lični batler, DVD, pun mini bar, rezervacija kreveta na plaži ili bazenu, novine, oprema za snorkeling, batler na plaži ili bazenu, rezervacije za večere, privatni kuvar za spremanje hrane u apartmanu. Ima pogled na bazen ili okean, a smešten je na četvrtom spratu Premium zgrade.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece
Površina: 120 m²

TWO BEDROOM PRESIDENTIAL SUITE

Ovaj apartman poseduje dnevnu sobu sa prostorom za sedenje za 6 osoba, kompletno opremljenu kuhinju, spavaću sobu sa bračnim ležajem kao i još jednu spavaću sobu sa dva singl ležaja. Ima pogled na okean ili na bazen. Očekuje vas Presidental usluga: usluga batlera na dolasku u hotel, privatno prijavljivanje u hotel, šampanjac i korpa voća u sobi za dobrodošlicu, izbor jastuka i aromaterapije, lični batler, DVD, pun mini bar, rezervacija kreveta na plaži ili bazenu, novine, oprema za snorkeling, batler na plaži ili bazenu, rezervacije za večere, privatni kuvar za spremanje hrane u apartmanu. Ima pogled na bazen ili okean, a smešten je na četvrtom spratu Premium zgrade.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 3 dece ili 2 odrasle osobe i 4 dece (3 – 12.9 godina)
Površina: 180 m²

 

Vassa Spa & Fitness centar

Vassa spa je u svetskom rangu spa centara, a u svom sastavu ima salon lepote, fitness centar sa hidroterapijom, parnu sobu, saunu… Osim toga Vassa spa nudi i 13 luksuzno opremljenih soba za masažu, uključujući i sobu za masažu za decu. U svom sastavu ima i sobu specijalno opremljenu za spremanje mlade.

Gourmet inclusive restorani

Hotel vam pruža mogućnost ishrane u 6 a la cart restorana, gde možete probati specijalitete najrazličitijih svetskih kuhinja, od tradicionalne meksičke do italijanske.

Le Chique Restoran

Gurmanski restoran namenjen je samo za odrasle, gde možete uživati u raskošnom ambijentu uz čašu dobrog vina. Pruža gostima vrhunsko iskustvo uživanja u specijalitetima moderne meksicke kuhinje. Svetski poznati kuvari kuvaju za vas u ovom restoranu, a za ovaj restoran neophodne su rezervacije unapred.
Radno vreme restorana je od 18:00h do 22:00h (Nedeljom je zatvoren)

Spoon restoran – svetska kuhinja

U Spoon restoranu gosti mogu uživati u ukusima hrane iz celog sveta. Restoran se nalazi u prizemlju glavne zgrade hotela, pa gosti mogu gledati kako kuvari pripremaju hranu za njih, ali i uživati u a la cart usluzi i prijatnom ambijentu. U restoranu se služi doručak, ručak i večera.
Radno vreme restorana je od 06:30h do 11:30h za doručak, od 11:30h do 17:30h za ručak, od 17:30h do 22:30h za večeru

Tapaz restoran – internacionalna kuhinja

Gosti mogu uživati u potpuno novom ambijentu, uz obnovljen meni. Restoran Tapaz ima proširene stolove namenjene za porodična okupljanja ili uživanje sa prijateljima.
Radno vreme restorana je od 17:30h do 22:30h

Siena restoran – restoran Italijanske kuhinje

Restoran nudi savršenu uslugu i mnoštvo vina koje možete konzumirati. Hrana je pripremljena sa najsavremenijim sastojcima, originalnog italijanskog ukusa.
Radno vreme restorana je od  17:30h do 22:30h

Zavaz restoran – Karipska kuhinja

Zaveza je karipski bistro gde možete uživati u velikom broju tropskih ukusa i osveženja. Doručak se služi od 07:00h do 10:30h, ručak od 12:00h do 15:00h, a burger večera od 17:30h do 22:00h. Specijalni gourmet burgeri napravljeni su od piletine, ribe ili goveđeg mesa i neodoljivog su ukusa.

Zocalo restoran – Meksička kuhinja

Ovaj meksički restoran smešten je na obali okeana i nudi mogućnost uživanja u predivnoj hrani, energiji i muzici. Jelovnik obiluje kulinarskim specijalitetima kao i menijem za decu.
Doručak se služi od 07:00h do 10:00h, večera od 18:00h do 22:00h.
*Za oblačenje nisu dozvoljene oskudne majice, bermude, patike, niti bilo koji tip obuće za plažu.

Gourmet inclusive ćošak

BBQ grill

Ovde gosti mogu uživati u sveže pripremljenim jelima uz spektakularan pogled na okean.
Ručak se služi od 11:00h do 15:00h.

Pizza Dude

Naći ćete veliki broj ukusnih pica, spremljenih u peći na drva, sa raznim svežim i ukusnim sastojcima.
Radno vreme od 11:00h do 18:00h

Gourmet inclusive barovi

Mohito Bar

Mohito bar je samo za odrasle, nudi mogućnost uživanja uz 18 različitih mohito koktela uz predivan pogled na Karipsko more.
Radno vreme bara je od 11:00h do 02:00h

Zavaz Bar

Internacionalni bar sa tropskim koktelima.
Radno vreme bara je od 10:00h do 22:00h

Zavaz bar u bazenu

Priprema pina colada koktela kao i mnoštvo internacionalnih i domaćih premium pića.
Radno vreme bara je od 10:00h do 17:00h

Cantina Zocalo

Bar nudi gostima izbor internacionalnih premium pića, razne vrste margarita i tekila. Bar ima prelep pogled na Karipsko more.
Radno vreme bara je od 10:00h do 01:00h

Zocalo bar u bazenu

Ovaj bar nudi uživanje u margariti, internacionalnim i domaćim pićima, i raznim koktelima.
Radno vreme bara je od 10:00h do 17:00h

Waves bar – samo za odrasle

Bar služi razne vrste tropskih napitaka.
Radno vreme bara u bazenu je od 10:00h do 17:00h, radno vreme bara je od 10:00h do 23:00h, radno vreme šiša bara je od 18:00h do 23:00h

Beach bar

Beach bar nudi spektakularan pogled na karipsko more uz ispijanje osvežavajućeg koktela i opuštajući povetarac sa mora.
Radno vreme bara je od 10:00h do 16:00h.

 

Zabava i aktivnosti

Nickelodeon iskustvo:

Šetnja i fotografisanje sa Nickelodeon karakterima kao što su Sunđer Bob, Dora, Nindža kornjače ostaće vam zauvek u sećanju. Pogodnosti u hotelu su i mogućnost organizovanja doručka sa Nickelodeon karakterima kao i privatne proslave rođendana uz doplatu na licu mesta.

Azulitos igraonica za decu:

  • Dnevne tematske aktivnosti
  • Nadgledane aktivnosti u terminu od 09:00h do 17:00h uz pauzu za ručak sa roditeljima i od 19:30h – 21:00h. Deca ispod 4 godine moraju biti u pratnji odraslog člana porodice ili dadilje
  • Dnevni program aktivnosti za decu od 4 – 12 godina
  • Večernje gledanje filmova uz kokice i večeru
  • Program vežbanja za najmladje

Radno vreme igraonice je od 09:00h do 17:00h, i od 19:30h do 21:30h

Extreme breeze klub (za decu od 13 – 17godina)

Ovaj klub poseduje ekrane za prikazivanje filmova, muzičkih spotova i važnih sportskih događaja, bilijar i stoni fudbal.
Radno vreme od 09:00h do 23:00h

 

Gourmet inclusive paket uključuje i:

  • Čašu penušavog vina za dobrodošlicu
  • Izabrani smeštaj
  • Sva domaća i odabrana strana alkoholna i bezalkoholna pića
  • Sve obroke i užine
  • Dnevni program aktivnosti
  • 4 bazena i jedan za decu
  • Azulitos igraonicu i Nickelodeon iskustvo
  • Ronjenje u bazenu
  • Jogu, aerobik u vodi, časove kuvanja, ples, degustaciju tekile, vina..
  • Fitnes centar
  • Specijalne noćne preformanse i muziku uživo
  • Dva teniska terena – reketi i loptice obezbeđeni su besplatno (osim u večernjim časovima)
  • Streljaštvo
  • Odbojku i fudbal na pesku
  • Šah
  • Stone igre
  • 24h room servisa
  • Jednom dnevno dopunjavanje mini bara sa sokovima, vodom i pivom
  • Usluga konsierža i rezervacije restorana
  • Internacionalni pozivi
  • Sve takse

Ostale usluge – koje nisu uključene u cenu:

  • Agencija za uplatu izleta
  • Ronjenje, oprema za iznajmljivanje, ribolov i ronjenje sa bocom
  • Romantične ili porodične večere na plaži
  • Porodične i proslave za prijatelje
  • Specijalni paketi za venčanja i medeni mesec
  • Rent a car ili iznajmljivanje limuzine
  • Transfer mini busom do Kankuna ili Plaje del Karmen
  • Internet kafe ili brzi protok interneta
  • Internacionalni izbor vina
  • Usluga čuvanja dece
  • Faks i internacionalni pozivi
  • Menjačnica
  • Uslužno pranje veša ili hemijskog čišćenja
  • Prodavnica nakita ili suvenira
  • Doručak sa Nickelodeon karakterima
  • Rođendanska proslava sa Nickelodeon karakterima
  • Nickelodeon prodavnica
  • Privatne proslave

 

Venčanja

Tim stručnjaka je specijalizovan za organizaciju venčanja, po čemu su naši hoteli poznati na Rivijeri Maja. Pored prelepe i jedinstvene lokacije za venčanja, zajedno sa gourmet inclusive uslugom biće to trenuci koje ćete doživotno pamtiti, ne samo vi nego i vaša porodica i prijatelji.

Grupe

Ovaj hotel poseduje posebne sale pogodne za organizovanje proslava i poslovnih sastanaka. Otkrijte beskrajnu letotu plaža kao i elegantno optemljenih banket sala. Personalizovani servis stručnog tima garantuje vam nezaboravno iskustvo. Ekskluzivan prijem, večere i koktel večere su takođe na raspolaganju.