Azul Beach Resort The Fives Playa de Carmen

Azul Beach Resort The FIves takođe karakteriše čuvena gourmet inclusive usluga. Hotel rasolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama ukusno i moderno dizajniranim, sa privatnim krovnim baštama i vrhunskim spa centrom. Hotel je lociran u neposrednoj blizini Plaje del Karmen na obali Maya, udaljen 35 minuta vožnje od internacionalnog aerodroma u Kankunu.

Smeštaj

Hotel poseduje 573 smeštajne jedinice dizajnirane u savremenom arhitektonskom stilu. U okviru hotelskog kompleksa nalazi se prirodni rezervat sa bujnim tropskim vrtovima i raznim vrstama životinja, među kojima su i leteći majmuni. Svi smeštajni kapaciteti su klimatizovani, opremljeni sa LCD TV-om ili smart TV-om (korišćenje nekih aplikacija na smart TV-u se dodatno doplaćuje), DVD plejerom, bračnim ležajem ili dva singl ležaja, nadkasnom, radio/budilnikom, kupatilom, sefom, mini barom koji se dnevno dopunjava, peglom i daskom za peglanje, aparatom za kafu i telefonom sa direktnim biranjem. Kupatilo sadrži odvojenu tuš kabinu i odvojen wc, dva umivaonika, fen za kosu i uveličavajuće ogledalo. Sve sobe imaju terasu ili balkon sa pogledon na vrt ili na bazen u zavisnosti od raspoloživosti, nema soba sa pogledom na okean. Sve hotelske zgrade imaju liftove. Nova vila, broj 19, namenjena je samo za smeštaj odraslih osoba, a smeštena je pored Natura Day kluba i roštilja, i pruža nezaboravno iskustvo sa visokim nivoom usluge za osobe koje žele da budu u delu namenjenom samo za odrasle. Ovaj hotel sa prepoznatljivim dizajnom, ekskluzivnom arhitekturom, savremenim nameštajem, okružen predivnom prirodom, idealno je mesto za odmor i opuštanje.

Ulazak u sobe je nakon 15h prvog dana, poslednjeg dana boravka sobe se napuštaju najkasnije do 12h.

DELUXE ROOM

Soba ima veliki balkon ili tersu sa pogledom na vrt, jedan bračni ili dva singl ležaja u zavisnosti od raspoloživosti. Kupatilo ima staklenim vratima odvojen deo za tuširanje i wc, izmedju je otvoreni prostor sa umivaonikom.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ** nije dostupna za prodaju u USA **
Površina: 49 m²

ONE BEDROOM RESORT RESIDENCE

Ovaj apartman uređen je sa umetničkim lampama, skulpturama i velikim slikama na zidovima. Spavaća soba ima bračni ležaj, drvenim kliznim vratima je odvojena od dnevne sobe koja ima dvosed na razvlačenje. Ovaj apartman poseduje i kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mikrotalasna, rerna i šporet).
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece
Površina: 66 m²

ONE BEDROOM SWIM UP RESORT RESIDENCE

Ovaj apartman opremljen je isto kao One bedroom resort residence, s tim što ima izlaz sa platoa ispred sobe direktno u glavni bazen.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe

ONE BEDROOM JACUZZI® RESORT RESIDENCE

Ovaj apartman ima odvojenu dnevnu sobu moderno uređenu, sa dvosedom na razvlačenje, velikom kuhinjom koja je kompletno opremljena (frižider, mikrotalasna, rerna i šporet), sto za ručavanje i toaletni sto za šminkanje. Glavna spavaća soba opremljena je sa bračnim ležajem, ventilatorom na plafonu i jacuzzijem za dvoje.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece
Površina: 104 m²

ONE BEDROOM PENTHOUSE RESORT RESIDENCE

Ovaj penthouse odiše luksuzom, ova soba pruža iste pogodnosti kao i bedroom jacuzzi resort residence. Penthaus je napravljen sa željom da zadovolji najzahtevnije klijente, i da podigne nivo ekstravagancije. Rezidencije se nalaze na najvišim spratovima hotelskih zgrada i sadrže privatan salon na krovu specijalno dizajniran za odmor ili privatne proslave. U okviru privatnog salona nalaze se i kompletna trpezarija sa stolom za ručavanje za 6 osoba, tenda, toalet, roštilj, hiromasažna kada za dvoje ili jacuzzi sa toplom vodom (zavisi od raspoloživosti), ležaljke ili kreveti za sunčanje.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece
Površina krovnog dela je 101 m², površina sobe je 104 m²

TWO BEDROOM RESORT RESIDENCE

Specijalno dizajniran za porodice i putovanja sa prijateljima, jer sadrži dve spavaće sobe. Spavaće sobe su opremljene bračnim ležajem ili dva singl ležaja (u zavisnosti od raspoloživosti). Sobe mogu biti povezane vratima ili hodnikom u zavisnosti od raspoloživosti.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 2 dece
Površina unutrašnjeg prostora: 107 m²

TWO BEDROOM PENTHOUSE RESORT RESIDENCE

Ova kategorija sobe pruža iste pogodnosti kao Two bedroom resort residence, s tim što je soba locirana na poslednjem spratu zgrade.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 2 dece
Površina krovnog dela je 106 m², površina sobe je 119 m²

THREE BEDROOM RESORT RESIDENCE

Ovaj tip sobe idealan je za porodice ili putovanja sa prijateljima. Poseduje sve pogodnosti kao Two bedroom resort residence uz dodatak treće spavaće sobe. Sobe su opremljene bračnim ili sa dva odvojena ležaja u zavisnosti od raspoloživosti. Sobe mogu biti povezane vratima ili hodnikom u zavisnosti od raspoloživosti.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 2 dece
Površina: 144 m²

THREE BEDROOM PENTHOUSE RESORT RESIDENCE

Ovaj tip sobe poseduje iste pogodnosti kao i three bedroom resort residence, i nalazi se na poslednjem spratu.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 2 dece
Površina krovnog dela je 128 m², površina sobe je 147 m²

CONNOISSEUR TWO BEDROOM PENTHOUSE RESIDENCE

Ovaj tip sobe omogućava gostima da dožive vrhunac luksuza. Svaka soba ima privatni salon na krovu dizajniran za uživanje ili privatne proslave. Izuzetan smeštaj upakovan sa vrhunskom uslugom, pružice gostima nezaboravno iskustvo. Za potpuno uživanje u odmoru zadužen je vaš privatni batler koji vam je na raspolaganju kako za organizaciju privatnih večera spremljenih od strane šefa kuhinje tako i za planiranje drugih aktivnosti.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 2 dece

CONNOISSEUR THREE BEDROOM PENTHOUSE RESIDENCE

U ovom spektakularnom tipu sobe naći ćete najviši nivo luksuza spojen sa savremenom elegancijom. Svaka soba ima privatni salon na krovu dizajniran za uživanje ili privatne proslave. Inzvaredan smeštaj u kombinaciji sa vrhunskom uslugom omogućiće klijentima specijalno uživanje. Za potpuni doživljaj vašeg odmora zadužen je vaš privatni batler koji vam je na raspolaganju kako za organizaciju privatnih večera spremljenih od strane šefa kuhinje tako i za planiranje drugih aktivnosti.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 2 dece

Karisma gourmet inclusive restorani i barovi

Resort se prostire na više od 4.000 m², bujni i prekrasno uređeni vrtovi vam omogućavaju opuštanje i uživanje. Uživaćete u pogledu na jezerce ispunjeno Koi ribicama ili obližnjem senoteu dok ispijate svoje popodnevno piće ili koktel pred večeru. Takođe u okviru resorta se mogu naći i fitnes centar i Vassa spa.

Koh Thai – tajlandska kuhinja

Na ulasku u restoran dočekaće vas ogromna statua Bude, zajedno sa aromom limuna i bosiljka koja potiče iz mirisne kuhinje. Specijalno obučen kuvar sa Tajlanda pripremaće za vas neki od specijaliteta kao što su pad thai ili supa od kokosa. Specijalne večere napolju sa spektakularnim pogledom na jezerce ispunjeno Koi ribicama moguće je organizovati uz doplatu i prethodnu rezervaciju.
Radno vreme reastorana je od 18:00 do 22:30h, potrebna je rezervacija

La Brasseria – bistro kuhinja

Savremena bistro kuhinja služi se u restoranu koji je inspirisan starim svetom. Ambijent je obogaćen drvetom i raznim vrstama biljaka, nudi mogućnost degustiranja raznih vrsta specijaliteta od mesa, kao i neizostavne slatkiše.
Radno vreme restorana je: za doručak od 07:00h do 10:30h, branč samo nedeljom od 10:30 do 12:00, za ručak od 12:00 do 17:00, za večeru od 18:00 do 22:30h

Flavours – svetska kuhinja

Ovaj restoran nudi međunarodni izbor hrane za doručak i večeru. Ovaj restoran pruža uživanje u opuštajućoj atmosferi kao i eksploziji ukusa, a sve to u klimatizovanom prostoru. Takođe gosti mogu uživati u spektakularnom pogledu na prirodni rezervat.
Radno vreme restorana je: za doručak od 06:30 do 12:00, za večeru od 17:30 do 22:30h

*radno vreme se sezonski prilagođava

Mestizo

Ovaj restoran nudi izbor jela sa roštilja kao i veliki izbor gurmanskih burgera. Ima topao i intiman ambijent i predivan pogled na obližnji bazen, kao i otvoreni deo gde možete uživati u posluživanju večere.
Radno vreme restorana za: doručak je od 07:00 do 10:30h, za ručak od 12:00 do 15:30h, za večeru od 18:00 do 22:30h

*radno vreme se sezonski prilagođava

The Gin Bar

Uživajte u klasičnom džin-toniku ili jednom od mnogobrojnih koktela specijalno pripremljenih za vas u ovom moderno uređenom baru. U baru imate izbor džina iz raznih krajeva sveta. Nalazi se neposredno pored recepcije tako da u njemu možete popiti svoje piće za dobrodošlicu ili uživati sa prijateljima i porodicom u ispijanju koktela na terasi u večernjim časovima pod zvezdanim nebom.
Radno vreme bara je od 17:00h do 01:00h, bar je samo za odrasle

*radno vreme se sezonski prilagođava

Nineteen ten – Meksička kantina

Na ovom mestu videćete savremeni dizajn koji nosi 200 godina tradicije. Nezadovoljan uslugom koja mu je ponuđena u kantini, jedan od čuvenih revolucionara Francisco ’’Pancho“ Villa ispalio je metak u plafon kako bi privukao pažnju osoblja. Srećom u Nineteen ten kantini nećete doživeti nista slično, već možete uživati u izboru lokalnih i internacionalnih piva, neke od najboljih tekila su takođe odličan izbor. Pevajte tradicionalne meksičke pesme u show-u sa marijačima koji se priređuje dva puta sedmično.
Radno vreme je 17:00h do 23:00h – samo za odrasle

Club 82 – vinski bar

Wine bar nalazi se na poslednjem spratu hotela Azul the fives, gde možete uživati u predivnom pogledu na bujnu tropsku šumu. Vino se poslužuje u lepo dizajniranom unutrašnjem ili spoljašnjem delu bara tako da će i osobe koje nisu ljubitelji vina poželeti da ga probaju. Privatna soba za degustaciju vina prima grupe do 18 prijatelja ili članova porodice uz objašnjenja someliera. Prostor se može rezervisati i za proslave i svadbe do 50 gostiju.
Radno vreme bara je od 18:00h do 23:00h, namenjen je samo za odrasle i doplaćuje se

*radno vreme se sezonski prilagođava

Natura day club & grill

Ako tražite originalno mesto za bekstvo u tropskoj oazi onda je Natura day club & grill pravo mesto za vas. Ovaj restoran nalazi se neposredno uz plažu, nudi roštilj i osvežavajuće egzotične napitke. Možete uživati u sedenju na terasi sa spektakularnim pogledom na more uz specijalitete sa roštilja i miks muzike.

Natura Bar

Radno vreme bara je od 10:30h do 17:00h

The beach club

Sa svojim restoranima i barovima i spektakularnim pogledom na karipsko more i ostrvo Cozumel jedno je od mesta za venčanje. Bez obzira da li je u pitanju ručak, večera ili romantična večera, možete uživati u gourmet inclusive specijalitetima i spektakularnom pogledu.

Oriola beach club grill

Oriola beach club grill nudi pogled na tirkizno karipsko more uz degustiranje morskih plodova, ribljih takosa i raznih vrsta salata. Opuštajuće i živopisno mesto nudi vam mogućnost uživanja u popodnevnim časovima.
Radno vreme restorana je od 12:00h do 17:00h

Sea olive -cuisine du soleil

Mediteranska i meksička kuhinja je ono što možete probati u ovom restoranu. Na meniju su autentična jela spremljena tako da zadovolje ukus i najzahtevnijih gostiju. Možete uživati u zatvorenom delu restorana ili u otvorenoj terasi sa spektakularnim pogledom na karipsko more.
Radno vreme restorana je: za ručak od 12:00h do 15:30h, za večeru od 17:00h do 22:00h

Meso tapas

Mesoamerica koja se prostire od Meksika do severa Kostarike ima jednu od najraznovrsnijih i najkreativnijih kuhinja na svetu. U intimnom ambijentu ovog restorana možete probati najbolje latinoamericke specijalitete.
Radno vreme restorana je od 17:30h do 22:00h

Arezzo – italijanski restoran

Sa prozorima od poda do plafona, ovaj restoran ima predivan pogled na baštu. Arezzo je restoran otvorene italijanske kuhinje sa akcentom na originalnosti i autentične ukuse Italije. Na meniju su razne vrste pasti, pica, specijaliteta sa roštilja, morskih plodova i mesa. U staklenim vitrinama izloženo je preko 120 različitih vrsta vina.
Radno vreme restorana je od 17:30h do 22:00h, za ovaj restoran potrebna je rezervacija

Zky bar

Zky bar je savršeno mesto za uživanje pod zvezdama u ispijanje koktela. Ovaj sofisticirani bar lociran je na drugom spratu sa preleim pogledom na karipsko more. Gosti mogu uživati u sportskim igrama ili samo u slušanju muzike i konzumiranju koktela. Možete uživati u udobnim stolicama na terasi uz ispijanje koktela.
Radno vreme bara je od 17:30h do 01:00h (samo za odrasle posle 22:30h)

Ostali gourmet inclusive barovi, restorani i ćoškovi:

Manglar bar

Ovaj bar je savršeno mesto za ispijanje osvežavajućih napitaka okružen bazenom i pogledom na bujnu tropsku šumu.
Radno vreme je od 09:00h do 17:00h

Breeze swim up bar

Ovaj plažni bar sa šankom u vodi idealno je mesto za opuštanje. Možete uživati u pogledu na tropske palme upijajući zrake sunca i ispijajući osvežavajuće napitke. Možete odabrati neki koktel miks od tropskog voća.
Radno vreme je od 10:00h do 18:00h

Breeze bar N’burguer

Bar na plaži gde možete uživati u raznim vrstama hamburgera i osvežavajućih napitaka od piva do margarita. Idealno mesto za opuštanje na ležaljkama sa pogledom na more.
Radno vreme bara je od 10:00h do 17:00h, radno vreme dela sa hranom je od 11:00h do 16:00h

La taqueria gourmet corner

Izvanredna lokacija na samo nekoliko koraka od okeana, nudi vam mogućnost da probate tradicionalne meksičke takose napravljene od kukuruznih tortilja.
Radno vreme je od 12:00h do 16:00h

Lizards gourmet cosak

Ovaj bar pored bazena sa terasom nudi izvanredan izbor svežih hamburgera, sendviča i kebaba. Možete konzumirati meksičku kafu, sveže sokove, margarite ili pivo.
Radno vreme bara je od 10:00h do 18:00h, radno vreme dela sa hranom je od 11:00h do 17:00h

Palms gourmet corner

U palms baru služe se lagani sendviči kao i razni napici, od čajeva do koktela.
Radno vreme bara je od 10:00h do 18:00h, radno vreme dela sa hranom je od 11:00h do 17:00h

Natural

Sa svetlom atmosferom i centralnom lokaciojm ovaj bar ideano je mesto za uživanje u razgovorima sa porodicom i prijateljima. Uživajte u raznim vrstama frapea, smutija, zdravih napitaka i sveže pripremljenih peciva. Ako ste sportista ili želite dodatne vitamine ili detoks tretman, jednostavno pitajte barmena da vam to pripremi (dodatno se naplaćuje).
Radno vreme je od 07:00h do 19:00h

Pravila oblačenja:

  • Dame: kapri pantalone, haljine, suknje, dugačke pantalone, cipele ili elegantne sandale
  • Gospoda: bermude, dugačke pantalone, košulje, polo majice, elegantne sandale ili cipele

Rezervacije

Rezervacije za večeru su potrebne samo za restorane Arezzo i Koh Thai. Svi restorani, ukoliko nema mesta, nude mogućnost da sačekate i da vam dodele pejdzer sa procenjenim vremenom čekanja.

Zabava

Azulitos igraonica

(Deca od 4 – 12 godina)

  • Dnevni program nadgledanih aktivnosti za decu od 4-12 godina
  • Ekskluzivni bazen za decu i igralište
  • Umetničke i zantske aktivnosti – uz doplatu

Deo za video igrice radi od 09:00h do 21:00h – osim od 17:00h do 19:00h

*Deca mlađa od 4 godine moraju biti u pratnji roditelja

Brezze klub za tinejdžere (13-17godina)

  • DJ izazov sa virtuelnim Dj-em sa Ipad-a
  • Monitori na kojima se prikazuju najnoviji filmovi, spotovi i važni sportski događaji
  • Xbox i Wii, interaktivne konzole sa najnovijim igrama
  • Deo za socijalne medije sa besplatnim internetom
  • Stoni fudbal i takmičenja
  • Bar sa kokicama i bezalkoholnim pićima

Radno vreme je od 11:00h do 23:00h

Karisma gourmet inclusive paket uključuje i:

  • Času penušavog vina za dobrodošlicu
  • 24 sata gourmet inclusive usluga služenja hrane u sobi
  • Svi obroci u restoranima, sva domaća i internacionalna alkoholna i bezalkoholna pića, neograničeni pozivi u domaćem i internacionalnom saobraćaju
  • Azulitos igraonica – za decu od 4-12 godina
  • Klub za tinejdžere – od 13-17 godina
  • 24 sata fitnes centar
  • Obroci za decu
  • Ronjenje i kajak
  • Časovi ronjenja u bazenu
  • Lični konsierž u sobi i batler na bazenu i plaži
  • Sve takse
  • WI-FI
  • Pogodnosti za bebe:

– kolica
– grejač za flašicu
– sterilizator
– monitor za bebe
– kadica za kupanje
– visoka stolica za sedenje

Dodatne usluge koje nisu uključene u cenu:

  • Usluga čuvanja dece
  • Sky masaža
  • Izleti sa ronjenjem, oprema za ribolov
  • Starbucks kafe
  • 24 sata medicinske usluge
  • Transfer do Plaje del Karmen
  • Paketi: golf, jahanje, noćno krstarenje, noćni život i vodeni sportovi
  • Privatni instruktor za tenis
  • Vassa spa: tretmani
  • Romantične ili porodične večere na plaži
  • Izbor internacionalnih vina
  • Organizacija privatnih večera
  • Uslužno pranje veša
  • Shoping
  • Specijalni paketi za venčanja, medeni mesec i godišnjice
  • U sobi – smart TV i Blu Ray, DVD u delu sa jacuzzi-jem
  • Roštilj na krovu
  • Premium američki odresci u Arezzo restoranu

Usluga služenja hrane u sobama – uz doplatu:

Privatni kuvar vam je na raspolaganju za spremanje hrane u vašem apartmanu dok se vi opuštate i uživate. Meni specijano prilagođava vašim željama i potrebama.

Fitnes centar

Fitnes centar je smešten nan drugom spratu hotel The Fives, opremljen je trakama za trčanje, sobnim biciklom i tegovima. Postoji mogućnost organizovanja privatnih treninga. Ukoliko ste ljubitelj treniranja na otvorenom, možete trenirati na plaži. Ostanite fit i na putu.
Radno vreme teretane je 24h.

Sala za sastanke

Bez obzira da li su u pitanju porodična okupljanja, proslave ili poslovni sastanci, hotel je u mogućnosti da organizuje svaku vrstu događaja. Može da ugosti do 200 ljudi u teatru ili do 140 ljudi na večeri.

Vassa spa

Vassa spa je elegantno dizajniran, tropski opuštajući ambijent sa pogledom na cenote. Prostan spa centar sa 11 soba za masažu, uključujući i sobu za masažu za decu. U ponudi su razni tretmani za opuštanje tela i razuma:

  • Masaže: antistres, švedska masaža, sportska, relaks…
  • Lice: dubinsko čiscenje, hidratacija…
  • Specijani tretmani za telo
  • Hidromasažna kada
  • Kozmetički salon, manikir, pedikir
  • Specijalni spa paketi

Specijalni spa paketi podrazumevaju masažu na otvorenom, uživanje u toplom vetru uz zvuke mora idealno je za potpuno opuštanje.

Jedinstvene lokacije za venčanja

Jedinstven, ekskluzivan i neverovatan doživljaj venčanja

Venčanje na plaži ili u vrtu

Ova lokacija uključuje i paket „Always & forever wedding package“. U ovom paketu uključene su sve bitne stvari za venčanje. U kombinaciji sa savršenom pozadinom, ova romantična lokacija učinice sećanje na vaše venčanje nezaboravnim.

The Pier vencanje – doplaćuje se

Zamislite razmenu zaveta u tirkiznoj, kristalno čistoj vodi karipskog mora. Staza duga 60m vodiće vas od obale do platforme u vodi. Savršen izbor za malu i intimnu proslavu do 32 zvanice.

Nebesko venčanje – uz doplatu

Ovaj luksuzan i moderan prostor nudi mogućnost organizovanja venćčanja ili proslava za do 150 zvanica. Sa spektakularnim pogledom na karipsko more, belim zastorima, romantičnim osvetljenjem i gazebo sa završnicom od belog kamena ostaviće sve prisutne bez daha. Prostrana terasa od 280m2 nalazi se na četvrtom spratu, ima prostor za roštilj, bar za posluživanje pića. Ova terasa može se iznajmljivati za venčanja, privatne proslave i organizovanje roštilja.

Venčanje na plaži – uz doplatu

Glamurozna lokacija za venčanja na plaži smeštena je na samo nekoliko metara od karipskog mora. Ovaj moderno dizajniran gazebo i prostor dekorisan drvetom prima do 150 zvanica. Ova zapanjujuća lokacija je pored peska i lokacije za nebesko venčanje.

Projekat koji je u planu

Tokom prošle godine dodato je još 50m netaknute plaže sa spektakularnim pogledom na karipsko more, ukupna površina plaže je 5.000m2. U planu je da se do 2020. poveća kapacitet soba do 1000, više restorana, barova, nov lobi i sala za sastanke za 500 ljudi.

*Sve informacije su podložne promeni bez prethodne najave.