El Dorado Royale

El Dorado Royale Spa Resort je prepoznat kao jedini Gourmet Inclusive u Severnoj Americi koji dobija prestižnu AAA Four Diamond nagradu od 2007. godine. Proglašen je za jedan od 100 najboljih hotela na svetu. El Dorado Royale Spa Resort je prvo turističko naselje u Meksiku samo za odrasle, smešteno na samoj plaži, gde parovi, mladenci i oni koji dolaze da proslave godišnjice, uživaju u iskustvu Gourmet Inclusive i odmoru koji neguje i nadograđuje zajedništvo. Luksuzan, romantičan kompleks, prostire se na osamljenoj plaži. Odmaralište pruža uživanje u vrhunskim gurmanskim specijalitetima, luksuznim spa tretmanima, bujnim parkovima kao i klubovima zdravlja i personalizovanim uslugama konsijerža. Smešten je u samom centru Rivijere Maja, okrenut prema predivnoj meksičkoj obali. Udaljen je 25 minuta južno od međunarodnog aerodroma Kankun, 15 minuta severno od Playa del Carmen, samo 10 minuta od golf terena “Maiakoba championship”, 25 minuta od “Plaiacar Golf Club”, 5 minuta južno od Puerto Morelos i 35 minuta južno od centra Kankuna.

SMEŠTAJ

El Dorado Royale Spa Resort ima 478 luksuzno uređenih apartmana razvrstanih u 6 kategorija. Sve smeštajne jedinice imaju: mermerno kupatilo, odvojen toalet, zatvoreni jacuzzi za 2 osobe, klima uređaj, plafonski ventilator, noćni sto, radio / budilnik, sef, fen za kosu, kablovsku TV, terasu sa stolom i 2 stolice, vešalice (na zahtev), minibar sa pivom, vodom, bezalkoholnim pićima i grickalicama koji se dopunjuje na dnevnom nivou kao i aparatom za kafu i sobnom uslugom.

LUXURY JACUZZI JUNIOR SUITE

Ovi nedavno renovirani apartmani okruženi raskošnim pogledom na vrt, ukrašeni su inspirativnom meksičkom kulturom. Opremljeni su autentičnim nameštajem od tamnog drveta, francuskim ili odvojenim krevetima. Svaki apartman ima moderno kupatilo sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi.
Maksimalan broj gostiju: 3 osobe
Površina: 55,65 m2

BEACH FRONT JACUZZI JUNIOR SUITE

Ovi novouređeni apartmani su ukrašeni inspirativnom meksičkom kulturom i nalaze se na nekoliko koraka od plaže, blizu običnog i bazena sa slanom vodom. Opremljeni su autentičnim nameštajem od tamnog drveta, bračnim francuskim krevetom, modernim kupatilom sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina: 54,81 m2

SWIM UP JACUZZI JR. SUITE

Uz pogodan direktan pristup polu-privatnom bazenu sa vaše terase, ovi apartmani su ukrašeni inspirativnom meksičkom kulturom. Opremljeni su nameštajem napravljenim od autentičnog tamnog drveta, francuskim ili odvojenim krevetima. Svaki apartman ima moderno kupatilo sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi. Nalazi se u vilama od 1 do 5 i od 51 do 55.
Maksimalan broj gostiju: 3 osobe
Površina: 54,81 m2

BEACH FRONT HONEYMOON SUITE

Ove apartmane karakteriše elegancija, šarm i puno romantike sa neverovatnim pogledom na Karibe, idealno za uživanje u ovom raju. Sadrži autentičan nameštaj od tamnog drveta sa francuskim ležajem. Svaki apartman ima moderno kupatilo opremljeno luksuznim jacuzzijem i dvostrukim umivaonicima, stvarajući opuštajuću i romantičnu atmosferu. Premium usluge koje su uključene: personalizovana prijava, viši nivo udobnosti u sobi, šampanjac i voćni tanjir po dolasku, dodatni izbor jastuka, izbor aromaterapije u sobi, premium usluga u sobi, lični konsijerž, ekskluzivni bazen i usluga batlera na plaži. Uključuje aranžman za medeni mesec i godišnjicu. Minimum su 3 noćenja i putovanje u roku od 30 dana od datuma venčanja.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina: 54,81 m2

ROYAL SUITE

Apartman pažljivo uređen i dizajniran da se opustite i uživate, sa DVD-plejerom i minibarom sa proširenom ponudom. Pogodnosti koje vas očekuju: korpa voća, flaša šampanjca i flaša vina), dnevna usluga batlera / konsijerž usluga – raspoloživa podrška gostima, izbor aromaterapije i jastuka, rezervacija večera, veliki izbor filmova. Sve sobe imaju lep drveni nameštaj, uključujući i francuski ležaj. U sklopu hotelskih sadržaja: Vonage internet telefon, Elounge i večera na plaži uz sveće.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina: 54,81 m2

ROYAL SWIM UP SUITES

Uz direktan pristup polu-privatnom bazenu sa vaše terase, ovi apartmani su ukrašeni inspirativnom meksičkom kulturom. Opremljeni su autentičnim nameštajem od tamnog drveta, francuskim ili odvojenim krevetima. Svaki apartman ima moderno kupatilo sa jacuzzi kadom, duplim umivaonicima, što sve doprinosi opuštajućoj i romantičnoj atmosferi. Uključen je minibar sa proširenom ponudom, premium usluga dobrodošlice i besplatan pristup internetu. Uživajte u privatnom apartmanu i uslugama batlera / konsijerža koja nudi širok spektar mogućnosti, uključujući i rezervaciju večera kao i izbor sportskih aktivnosti.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina: 54,81 m2.

GOURMET INCLUSIVE® RESTORANI

Izuzetni restorani i barovi El Dorado Royale rizorta odražavaju izvrstan kvalitet i prilagođenu uslugu koja formira jedinstveni Gourmet Inclusive doživljaj.

COCOTAL

Restoran internacionalne kuhinje. Za doručak, gosti mogu da biraju među širokom ponudom izloženih odabranih namirnica i pripremljenih jela, kao i neodoljivom domaćem hlebu. Za večeru, apetiti su zadovoljeni prijatnim ukusima iz celog sveta i služe se a la carte. Cocotal nudi ponešto za svakoga u elegantnoj klimatizovanoj atmosferi. Kontinentalni doručak: 06:30h – 07:00h. Međunarodni doručak: 07:00h – 11:00h. A la Carte gurmanska večera: 17:30 – 22:00h.

D’ITALIA

Restoran savremene italijanske kuhinje. Najsavremenija italijanska kuhinja i nezaboravno iskustvo sastavljeno od tri suštinska sadržaja: superiorna hrana, elegantno šarmantan ambijent, i osoblje koje vas čini da se osećate kao kod kuće. A la Carte večera: 17:30h – 22:00h.    

LA ISLA

Restoran na otvorenom služi specijalitete a la carte međunarodne kuhinje sa posebnim fokusom na mediteransku kuhinju za vreme večere. Doručak: 07.00h – 11.30h, ručak: 12.30h – 15.30h, večera: 18.00h – 22.00h.

JOJO’S

Karipski roštilj na plaži u kom gosti mogu da probaju vrhunska jela od morskih plodova sa spektakularnim pogledom na okean u opuštenom ambijentu za ručak od 11.00h do 18.00h. Savršeno mesto za opuštanje u karipskom povetarcu dok uživate u večeri od 18.00h do 22.00h.

FUENTES

Kulinarsko pozorište. Dođite i uživajte u jednom od najavangardnijih koncepata na svetu u kulinarskoj zabavi. Otvorena kuhinja sa kompletnom kuvarskom predstavom sa najboljim kuvarima sveta. Jedinstveni kulinarski teatar sa gurmanskim tačkama koje za vas pripremaju šef kuhinje i somelijer, dizajnirane da zadovolje i vaš apetit i vašu radoznalost. Kreativni kuvar će vas odvesti na putovanje ispunjeno izvrsnim aromama, bojama, teksturama, kontrastima i ukusima, kao i najfinijim izborom sastojaka iz staklenika. Somelijer vas vodi kroz magiju iza suptilne umetnosti uparivanja kako bi ovo putovanje učinio apsolutno nezaboravnim iskustvom Gourmet Inclusive®. Koktel dobrodošlice u 19.00h, večera u 19:30. * Rezervacije su obavezne.
* Zatvoreno nedeljom.

RINCON MEKSICANO

Restoran meksičke kuhinje. Dobrodošli u pravi Meksiko, savršeno mesto za ručak uz autentičnu meksičku “uličnu hranu” dok uživate u opuštenom ambijentu sa prekrasnim pogledom na vrt. Tokom večere, uživajte svim čulima u ekskluzivnoj “meksičkoj autorskoj kuhinji” u prijatnoj, opuštajućoj atmosferi. Ručak: 12:00h – 15:00h, večera: 18:00h – 22:00h.

SPOT

Počnite svoj dan u raju, spajajući se sa džunglom, na mestu bez stresa. Na raspolaganju su gurmanski doručak i ručak. Doručak: 07:00h – 11:00h, ručak: 12:00h-15:00h.

KAMPAI

Pacifik Rim Kampai ne samo da ima svoj suši meni, već je i kreativno ukrašen statuom Bude i očaravajućim orijentalnim dizajnom. Ručak: 12:30h – 17:00h, večera: 18:00h – 22:00h.

D’ITALIA CASITAS

Restoran savremene italijanske kuhinje. Autentična italijanska kuhinja u luksuznom ambijentu na plaži koja nudi tradicionalna jela, uz kreacije međunarodnih šefova kuhinje. Večera: 18.00h – 22.00h.

SANTA FE GRILL

Američka kuhinja sa meksičkim duhom. Dekorisan u duhu starog Meksika, Santa Fe Grill je inovativni koncept koji nudi jedinstvene ukuse jela pripremljenih na šamotu i serviranih na poseban način. To je, bez sumnje, nezaboravno iskustvo, posebno predveče, zbog spektakularnog pogleda na zalazak sunca. Doručak: 07:00h – 11:00h, večera 18:00h – 22:00h.

Svi restorani su otvoreni po navedenim rasporedima. Dozvoljeno je maksimalno 6 ljudi po stolu; za grupe sa više od 6 osoba mogu se primeniti ograničenja. Da biste poboljšali jedinstveno iskustvo koje nudimo, molimo vas da se pridržavate sledećeg koda za oblačenje u svim gastronomskim restoranima:

  • Dame: Kapri pantalone, haljine, suknje, duge pantalone, cipele, sandale.
  • Gospoda: Formalne bermude, dugačke pantalone, košulje, majice, cipele.

GOURMET CORNERS

LA CABANA PIZZERIA

Na raspolaganju su vam pice pečene u pećima na drva, izbor Angus burgera kao i sočni i raznoliki gurmanski zalogaji. Radno vreme: 11:00h – 17:00h.

BAR ZDRAVLJA

Serviranje svežeg voća, sokova, sendviča od celog zrna pšenice i smoothija. Radno vreme: 08:00h – 16:00h.

LAS OLAS

U ponudi su ukusne salate i sendviči. Radno vreme: 12:00h – 16:00h.

KICK

Mesto za bosonogo uživanje u opuštenoj atmosferi na obali okeana, uz jela sa roštilja kao i tipičnim meksičkim specijalitetima, zajedno sa hladnim pivom ili nekim drugim pićem po vašoj želji. Ručak: 11:00h – 16:00h.

GOURMET INCLUSIVE BARS

El Dorado Royale svojim gostima nudi brojne barove, svaki sa svojim jedinstvenim ambijentom.

MARTINIS LOBBY BAR

00.00h – 02.00h. Pijuckanje martinija u sofisticiranom, elegantnom Martini baru , koji nudi razne premium vodke iz celog sveta. Izbor vrhunskih pića.

BAR LAS GUACAMAYAS

17.00h – 02.00h. Opustite se na jednoj od ljuljaški dok uživate u hladnom napitku. Izaberite između velikog broja pića (hladno meksičko pivo, cheladas, egzotični kokteli ili stara tekilu) uz živu muziku.

SWIM UP BAR LA ISLA

09.00h – 17.00h. Plivajući bar, nalazi se u bazenu La Isla.

SWIM UP BAR LAS FUENTES

09.00h – 17.00h. Plivajući bar, nalazi se u bazenu Las Fuentes.

JOJO’S BEACH BAR

09.00h -02.00h Smešten na plaži sa spektakularnim pogledom na okean.

BELLINIS BAR

18.00h -22.00h. Uživajte u izboru Bellinija u modernom ambijentu.

GAVIOTAS SEASHORE BAR

09:00h – 23:00h Smešten ispred restorana Kampai.

SWIM UP BAR TUCANES

09.00h – 17.00h.

SPOT

07:00h -11:00h. Smešten u uglu, okružen tropskim zelenilom. Prepustite se uživanju u suncu, povetarcu, gastronomiji i premium pićima.     

GOURMET INCLUSIVE PAKET UKLJUČUJE:

  • Odabrani smeštaj
  • Dobrodošlicu uz čašu penušavog vina i osvežavajuće peškire
  • Bežični internet
  • Sve gurmanske obroke i specijalitete
  • Alkoholna i bezalkoholna pića iz izbora domaćih i međunarodnih premium brendova
  • Minibar sa pivom, vodom, bezalkoholnim pićima i grickalicama koji se dopunjuje jednom dnevno
  • Uslugu parkiranja vozila
  • Dnevni i noćni program aktivnosti sa živom muzikom i zabavama
  • Mogućnost korišćenja bicikala unutar odmarališta
  • Nemotorizovane vodene sportove: kajak i snorkling
  • Časove ronjenja u bazenu
  • Uslužnu recepciju
  • 6 bazena, jedan od njih je bazen sa prirodnom slanom vodom
  • 2 osvetljena teniska terena sa tvrdom podlogom. Reketi i loptice su obezbeđeni besplatno. Primjenjuju se ograničenja za korišćenje noću
  • Besplatan šatl prevoz do Kankuna i Playa del Karmen. Potrebne su rezervacije
  • Ličnu konsijerž uslugu od 8 do 17 časova
  • Fitnes centar, saunu i parno kupatilo
  • 24-satnu uslugu u sobi. Ograničenja se primenjuju u kišnim danima
  • Poreze i napojnice
  • Neograničene besplatne međunarodne pozive. Uključuju mobilne telefone i fiksne linije izvan Meksika.

OSTALI OBJEKTI I USLUGE (NISU UKLJUČENI U PAKET):

  • Ronilački izleti, sertifikati, oprema za iznajmljivanje i dubinski ribolov.
  • Gift Shop & Logo Shop
  • Iznajmljivanje automobila
  • Telefonske usluge. Usluge faksa
  • Poslovni centar
  • Motorizovani vodeni sportovi i parasejling
  • Večera uz sveće od 18:00h do 22:00h
  • Izbor međunarodnih vina
  • Usluga pranja veša
  • Menjačnica
  • Medicinske usluge dostupne 24 sata
  • Posebni paketi za venčanja, medeni mesec i godišnjice
  • Časovi tenisa, grupni treninzi, privatni časovi i dr
  • Proizvodi iz ponude online prodavnice
  • Bankomat (USD)
  • Kafić “Ponosno služimo Starbucks®”
  • Bežični internet (velika brzina)
NÁAY SPA ROYALE

(07:00h – 21:00h) Spa u El Dorado Royale rizortu je smešten u centru odmarališta i nudi veliki asortiman tretmana za telo i dušu. Spa Royale je stvoren sa istim konceptom kao i ostatak rizorta, a to je “odmor, opuštanje i romantika”. Upotreba spa sadržaja uključuje fitnes sobu, saunu i parno kupatilo. Na raspolaganju su i tretmani lica, specijalni tretmani za telo kao i salon lepote.

NAAY SPA CASITAS

(07:00h – 21:00h) Meksička tematska banja veličine 1858 kvadratnih metara nudi dobrodošlicu gostima El Dorado Royale hotela kao i gostima hotela El Dorado Casitas Royale da iskuse impresivnu ponudu tradicionalnih i alternativnih spa terapija. Dizajniran da zadovolji sva čula, luksuzni spa centar sadrži bazen sa vodenim terapijama, saunu, parno kupatilo, tuševe, sobe za spa terapije, fitnes centar, prodavnicu spa proizvoda, svadbene apartmane, prostor za događaje i salon sa punim servisom. Novi Casitas Spa sadrži elemente filozofije Gourmet Inclusive sa svojim jedinstvenim uslugama i alternativnim terapijama inspirisanim drevnim Meksikom koji uvode nove Temazcal rituale. Terapija čokoladom poziva goste da uživaju u čokoladi bez kajanja. Ovaj senzualni tretman bogat je mineralima i glatkim, hranljivim kakao puterom. Pored ovih banjskih tretmana, Casitas Spa nudi i tradicionalne omiljene tretmane kao što su pilinzi, obloge za telo, specijalni tretmani, maske, manikir, pedikir i usluge kozmetičkog salona.

BONANZA RANCH

Jahanje konja u okviru objekta nudi uzbudljiv i jedinstven način da upoznate pravu prirodu rivijere. U trajanju od dva sata, uz vodiča, jahanje kroz džunglu uključuje jedinstveno iskustvo u jednom od čuda na poluostrvu Jukatan: Majanske Senote (Maian Cenotes), u koju  možete skočiti na osvežavajuće kupanje. Zdravi, dobro obučeni konji pogodni su za ljude sa malim ili nikakvim iskustvom u jahanju. Poluprivatne ture sastoje se od grupe do 12 jahača, osiguravajući tako da svako ima pažnju prijateljskih, stručnih vodiča.

VENČANJA

Sa profesionalnim koordinatorom i njegovim timom hotel je u potpunosti opremljen da iznese sve izazove planiranja svadbene proslave i pretvori je u radosnu priliku. Predivne i jedinstvene lokacije za ceremoniju, uključujući kapelu kod plaže su samo početak bajke. Istaknuta usluga je stvorena kako bi se poboljšalo iskustvo i omogućilo nevesti, mladoženji, porodici i prijateljima da ne proslave samo taj dan, već i da imaju uspomenu za ceo život.  

GRUPE

Na raspolaganju su vam prostori za vaš sledeći sastanak ili okupljanje. Otkrijte beskrajnu lepotu od obala karipskog mora do klasične elegancije velike dvorane ili jedinstvene funkcionalnosti prostora. Najsavremeniji objekti i personalizovani servis stručnog tima garantuju svojim gostima nezaboravno iskustvo. Takođe, hotel organizuje ekskluzivne prijeme, večere i koktele.  

GREENHOUSE

Ova staklena bašta površine 7,030 kvadratnih metara obezbeđuje proizvode, ne samo za El Dorado Royale, već i za ostale Karisma hotele širom regiona: Spa Resorts El Dorado, Generations Resorts i Azul Hotels. Ovaj prvi staklenik u odmaralištima u regionu – obeležio je svoju prvu žetvu u avgustu 2009. godine. Proizvodi se razno organsko povrće i biljke, uključujući krastavce, papričice, čili, bosiljak i nanu. Proces đubrenja se vrši kroz hidroponski sistem. Proizvodi koji se koriste za đubrenje su sertifikovanog organskog porekla, koje dolaze iz biljaka, lišća i semena. Obilazak se organizuje iz glavnog hola hotela nekoliko dana u nedelji.

*** Ovo odmaralište se ne preporučuje za goste sa ograničenom fizičkom mogućnošću kretanja ***

* Sve informacije sadržane u ovom dokumentu mogu se promeniti bez prethodne najave*