El Dorado Casitas Royale

El Dorado Casitas Royale

Ovaj fenomenalan hotel izglasan je za jedan od 100 najboljih hotela u svetu, a po Trip Advisor-u je rangiran u top 10 najboljih hotela na Rivijeri Maja. El Dorado Casitas Royale Spa Resort je prestižno turističko naselje u Meksiku samo za odrasle, smešteno na samoj plaži, gde parovi, mladenci i oni koji dolaze da proslave godišnjice, uživaju u iskustvu Gourmet Inclusive usluge i odmoru koji neguje i nadograđuje zajedništvo. Luksuzan, romantičan kompleks, prostire se na osamljenoj plaži. Odmaralište pruža uživanje u vrhunskim gurmanskim specijalitetima, luksuznim spa tretmanima, bujne parkove i klubove zdravlja, kao i personalizovane usluge konsijerža. Smešten je u samom centru Rivijere Maja, okrenut prema predivnoj meksičkoj obali. Udaljen je 25 minuta južno od međunarodnog aerodroma Kankun, 15 minuta severno od Playa del Carmen, samo 10 minuta od golf terena “Maiakoba championship”, 25 minuta od “Plaiacar Golf Club”, 5 minuta južno od Puerto Morelos i 35 minuta južno od centra Kankuna.

SMEŠTAJ

El Dorado Casitas Royale Spa Resort ima 205 luksuzno uređenih apartmana u 7 kategorija. Svi apartmani su sa francuskim krevetom, maksimalnim kapacitetom za 2 gosta, mermerno kupatilo, odvojen toalet, zatvoreni jacuzzi za 2 osobe. Posebne povlastice u Casita Suites uključuju: DVD / CD biblioteku, ekskluzivnu uslugu od 8:00 do 17:00h , fen za kosu, kablovsku TV, peglu i dasku za peglanje, vagu, izbor jastuka i aromaterapije u vašoj sobi. Usluga batlera na plaži je dostupna između 9.00 i 17.00h.

 

Sobe

CASITA SUITE

Casita apartmani se nalaze isključivo na drugom nivou, orjentisani ka okeanu, romantično dizajnirani, sa ekskluzivnim tušem pod otvorenim nebom, visokim plafonima i palapa krovom. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem, francuskim krevetom, vrhunskim mini barom i osamljenim balkonom sa spoljnim bračnim krevetom, stolom i dve stolice. Apartmani Casitas su grupisani u dve opcije – sa pristupom ekskluzivnom Casita bazenu i bazenu sa plivajućim barom.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 66 m2.

BEACHFRONT CASITA SUITE

Pojedinačni apartmani Casitas su jedinstveni, zasebni objekti. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 66 m2.

SWIM UP CASITA SUITE

Zaronite u našu lenju reku direktno sa vašeg privatnog balkona. Uživajte u svim karakteristikama Casitas apartmana koji se nalaze u prizemlju. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 62 m2.

PRIVATE POOL CASITA SUITE

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju uživanje u maksimalnoj privatnosti i romantici, a nalaze se u blizini najvećeg veštačkog koralnog grebena na svetu. Smešteni su na drugom nivou sa sopstvenim privatnim bazenom. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 78 m2.

HONEYMOON PRIVATE POOL SWIM UP CASITA SUITE

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju maksimalnu privatnost sa pogledom na bele peščane plaže i najveći veštački koralni greben na svetu. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem. Smešteni su u prizemlju sa sopstvenim privatnim bazenom koji je povezan sa lenjom rekom.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 78 m2

PRESIDENTIAL STUDIO INFINITY POOL CASITA SUITE

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju maksimalnu privatnost sa pogledom na bele peščane plaže i najveći veštački koralni greben na svetu. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem. Uživajte u različitim premijum uslugama: vrhunski mini bar, posebna dobrodošlica i lični batler koji pruža širok spektar usluga uključujući i rezervaciju večera, izbor sportskih aktivnosti, privatni shuttle u okviru odmarališta.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 78 m2

PRESIDENTIAL STUDIO SWIM UP CASITA SUITE

Ovi luksuzni Casitas apartmani pružaju maksimalnu privatnost sa pogledom na bele peščane plaže i najveći veštački koralni greben na svetu. Nalaze se u prizemlju. Apartmani se sastoje od modernog mermernog kupatila sa duplim umivaonikom, odvojenim WC-om, staklenim zatvorenim tuševima i zatvorenim luksuznim jacuzzijem. Uživajte u različitim premijum uslugama: vrhunski mini bar, posebna dobrodošlica i lični batler koji pruža širok spektar usluga uključujući i rezervaciju za večeru, izbor sportskih aktivnosti, privatni shuttle u okviru odmarališta.

Maksimalan broj gostiju: 2.

Površina: 78 m2

 

Spa

NÁAY SPA ROYALE

(07:00h – 21:00h) Spa u El Dorado Royale-u je smešten u centru odmarališta i nudi veliki asortiman tretmana za telo i dušu. Spa Royale je stvoren sa istim konceptom kao i ostatak resorta a to je “odmor, opuštanje i romantika”. Upotreba Spa sadržaja uključuje fitness sobu, saunu i parno kupatilo. Na raspolaganju su i tretmani lica, specijalni tretmani za telo kao i salon lepote.

NAAY SPA CASITAS

(07:00h – 21:00h) Meksička tematska banja veličine 1858m2 nudi dobrodošlicu gostima El Dorado Royale hotela kao i gostima hotela El Dorado Casitas Royale da iskuse impresivnu ponudu tradicionalnih i alternativnih spa terapija. Dizajniran da zadovolji sva čula, luksuzni spa centar sadrži bazen sa vodenim terapijama, saunu, parno kupatilo, tuševe, sobe za spa terapije, fitnes centar, prodavnicu spa proizvoda, svadbene apartmane, prostor za događaje i salon sa punim servisom. Nova Casitas Spa sadrži elemente filozofije Gourmet Inclusive sa svojim jedinstvenim uslugama i alternativnim terapijama inspirisanim drevnim Meksikom koji uvode nove Temazcal rituale. Terapija čokoladom poziva goste da uživaju u čokoladi bez kajanja. Ovaj senzualni tretman bogat je mineralima i glatkim, hranljivim kakao puterom. Pored ovih banjskih tretmana, Casitas Spa nudi i tradicionalne omiljene tretmane kao što su pilinzi, obloge za telo, specijalni tretmani, maske, manikir, pedikir i usluge kozmetičkog salona.

 

Restorani

GOURMET INCLUSIVE® RESTORANI

Izuzetni restorani i barovi El Dorado Casitas Royale-a odražavaju izvrstan kvalitet i prilagođenu uslugu koja formira jedinstveni Gourmet Inclusive doživljaj.

COCOTAL

Restoran internacionalne kuhinje. Za doručak, gosti imaju široku ponudu izloženih, odabranih namirnica i pripremljenih jela, kao i neodoljiv domaći hleb. Za večeru, apetiti su zadovoljeni prijatnim ukusima iz celog sveta i služe se a la carte. Cocotal nudi ponešto za svakoga u elegantnoj klimatizovanoj atmosferi. Kontinentalni doručak: 6:30h – 7:00h, Međunarodni doručak: 7:00h – 11:00h, A la Carte gurmanska večera: 17:30h – 22:00h

D’ITALIA

Restoran savremene italijanske kuhinje. Najsavremenija italijanska kuhinja i nezaboravno iskustvo sastavljeno od tri suštinska sadržaja: superiorna hrana, elegantno šarmantan ambijent, i osoblje koje vas čini da se osećate kao kod kuće. A la Carte večera: 17:30h – 22:00h.

LA ISLA

Restoran na otvorenom služi specijalitete a la carte međunarodne kuhinje sa posebnim fokusom na mediteransku kuhinju za vreme večere. Doručak: 7.00h – 11.30h. Ručak: 12.30h – 15.30h. Večera: 18h do 22h.

JOJO’S

Karipski roštilj na plaži u kom gosti mogu da probaju vrhunska jela od morskih plodova sa spektakularnim pogledom na okean u opuštenom ambijentu za ručak od 11.00h do 18.00h. Savršeno mesto za opuštanje uz karipski povetarac dok uživate u večeri od 18h do 22h.

FUENTES

Kulinarsko pozorište. Dođite i uživajte u jednom od najavangardnijih koncepata na svetu u kulinarskoj zabavi. Otvorena kuhinja sa kompletnom kuvarskom predstavom sa najboljim kuvarima sveta. Jedinstveni kulinarski teatar sa gurmanskim tačkama koje za vas pripremaju šef i somalijer, dizajnirane da zadovolje i vaš apetit i vašu radoznalost. Sjajni, kreativni kuvar će vas odvesti na putovanje ispunjeno izvrsnim aromama, bojama, teksturama, kontrastima i ukusima, kao i najfinijim izborom sastojaka iz staklenika. Somelijer vas vodi kroz magiju iza suptilne umetnosti uparivanja kako bi ovo putovanje učinio apsolutno nezaboravnim iskustvom Gourmet Inclusive®. Koktel dobrodošlice u 19h, večera u 19:30. Rezervacije su obavezne, a nedeljom je zatvoreno.

RINCON MEKSICANO

Restoran meksičke kuhinje. Dobrodošli u pravi Meksiko, savršeno mesto za ručak uz autentičnu meksičku “uličnu hranu” dok uživate u našem opuštenom ambijentu s prekrasnim pogledom na vrt. Tokom večere, uživajte svim čulima u našoj ekskluzivnoj “meksičkoj autorskoj kuhinji” u prijatnoj,opuštajućoj atmosferi. Ručak: 12:00h – 15:00h. Večera: 18:00h – 22:00h.

SPOT

Počnite svoj dan u raju, spajajući se sa džunglom, na mestu bez stresa; na raspolaganju su gurmanski doručak i ručak. Doručak: 7:00h -11:00h. Ručak:12:00h – 15:00h.

KAMPAI

Pacifik Rim Kampai ne samo da ima svoj suši meni, već je i kreativno ukrašen statuom Bude i očaravajućim orijentalnim dizajnom. Ručak: 12:30h – 17:00h. Večera: 18:00h – 22:00h.

D’ITALIA CASITAS

Restoran savremene italijanske kuhinje. Autentična italijanska kuhinja u luksuznom ambijentu na plaži koja nudi tradicionalna jela, uz kreacije naših međunarodnih šefova. Večera :18.00h – 22.00h.

SANTA FE GRILL

Američka kuhinja u meksičkom duhu. Dekorisan u duhu starog Meksika, Santa Fe Grill je inovativni koncept koji nudi jedinstvene ukuse jela pripremljenih na šamotu i serviranih na poseban način. To je, bez sumnje, nezaboravno iskustvo, posebno predveče, zbog spektakularnog pogleda na zalazak sunca. Doručak: 7:00h – 11:00h. Večera 18:00h – 22:00h. Svi restorani su otvoreni po navedenim rasporedima. Dozvoljeno je maksimalno 6 ljudi po stolu; za grupe sa više od 6 osoba mogu se primeniti ograničenja.

Da biste poboljšali jedinstveno iskustvo koje nudimo, molimo Vas da se pridržavate sledećeg koda za oblačenje u svim gastronomskim restoranima. Dame: Kapri pantalone, haljine, suknje, duge pantalone, cipele sandale. Gospoda: Formalne bermude, dugačke pantalone, košulje, majice, cipele.

GOURMET CORNERS

LA CABANA PIZZERIA

Na raspolaganju su vam pice pečene u pećima na drva, izbor Angus burgera kao i sočni i raznoliki gurmanski zalogaji. Radno vreme: 11:00h – 17:00h. BAR ZDRAVLJA: Serviranje svežeg voća, sokova, sendviča od celog zrna pšenice i smoothija. Radno vreme: 8:00h – 16:00h.

LAS OLAS

U ponudi su ukusne salate i sendviči. Radno vreme: 12:00h – 16:00h.

24 sata ROOM SERVICE – Usluga u sobi Dostupno za sve kategorije soba. Ograničenja se primjenjuju tokom kišnih dana.

KICK

Mesto za bosonogo uživanje u opuštenoj atmosferi na obali okeana, uz jela sa roštilja kao i tipičnim meksičkim specijalitetima, zajedno sa hladnim pivom ili nekim drugim pićem po vašoj želji. Ručak: 11:00h – 16:00h.

GOURMET INCLUSIVE BARS

El Dorado Royale svojim gostima nudi brojne barove, svaki sa svojim jedinstvenim ambijentom.

SWIM UP BAR PERICOS

09.00h – 17.00h. Bar u bazenu smešten u sekciji 25

SWIM UP BAR PAPAGAYOS

09.00h – 17.00h Bar u bazenu smešten u sekciji 26

SWIM UP BAR PELICANOS

09.00h – 17.00h Bar u bazenu smešten u sekciji 27

SWIM UP COLIBRI

09.00h – 17.00h Bar u bazenu smešten u sekciji 28

SWIM UP QUETZAL

09.00h – 17.00h Bar u bazenu smešten u sekciji 29

SWIM UP FAISANES

09.00h – 17.00h Bar u bazenu smešten u sekciji 30

SWIM UP ALBATROS

09.00h – 17.00h Bar u bazenu smešten u sekciji 31

MARTINIS LOBBY BAR

00.00h – 02.00h. Pijuckanje martinija u sofisticiranom, elegantnom Martini baru, koji nudi razne premijum vodke iz celog sveta. Izbor vrhunskih pića.

BAR LAS GUACAMAYAS

17.00h -02.00h. Opustite se na jednoj od ljuljaški dok uživate u hladnom napitku. Izaberite između velikog broja pića (hladno meksičko pivo, cheladas, egzotični kokteli ili stara tekilu) i uživajte uz živu muziku.

SWIM UP BAR LA ISLA

09.00h – 17.00h. Plivajući bar, nalazi se u bazenu La Isla.

SWIM UP BAR LAS FUENTES

09.00h – 17.00h. Plivajući bar, nalazi se u bazenu Las Fuentes.

JOJO’S BEACH BAR

09.00h -02.00h. Smešten na plaži sa spektakularnim pogledom na okean.

BELLINIS BAR

18.00h -22.00h. Uživajte u sjajnom izboru Bellinija u modernom ambijentu.

GAVIOTAS SEASHORE BAR

09:00h – 23:00h. Smešten ispred restorana Kampai.

SWIM UP BAR TUCANES

09.00h – 17.00h. SPOT- Smešten u uglu, okružen tropskim zelenilom. Prepustite se uživanju u suncu, povetarcu, gastronomiji i premijum pićima. 07:00h-11:00h.

GOURMET INCLUSIVE PAKET UKLJUČUJE:

❖ Odabrani smeštaj.

❖ Dobrodošlica uz čašu penušavog vina i osvežavajuće peškire.

❖ Bežični internet.

❖ Sve gurmanske obroke i specijalitete.

❖ Alkoholna i bezalkoholna pića iz izbora domaćih i međunarodnih premijum brendova.

❖ Minibar sa pivom, vodom, bezalkoholnim pićima i grickalicama koji se dopunjuje jednom dnevno.

❖ Usluge parkiranja vozila.

❖ Dnevni i noćni program aktivnosti sa živom muzikom i zabavama.

❖ Mogućnost korišćenja bicikle unutar odmarališta.

❖ Nemotorizovane vodene sportove: kajak i snorkling.

❖ Časove ronjenja u bazenu.

❖ Uslužnu recepciju

❖ 6 bazena, jedan od njih je bazen sa prirodnom slanom vodom.

❖ 2 osvetljena teniska terena sa tvrdom podlogom. Reketi i loptice su dostupni besplatno. Primjenjuju se ograničenja za korišćenje noću.

❖ Besplatan šatl prevoz do Kankuna i Playa del Carmen. Potrebne rezervacije.

❖ Ličnu uslugu konsijerža od 8 do 17 časova.

❖ Fitnes centar, saunu i parno kupatilo.

❖ 24-satna uslugu u sobi. Ograničenja se primjenjuju u kišnim danima.

❖ Porezi i napojnice.

❖ Neograničeni besplatni međunarodni pozivi. Uključuje mobilne telefone i fiksne linije izvan Meksika.

OSTALI OBJEKTI I USLUGE (NISU UKLJUČENI U PAKET):

❖ Ronilački izleti, sertifikati, oprema za iznajmljivanje i dubinski ribolov.

❖ Gift Shop & Logo Shop

❖ Iznajmljivanje automobila.

❖ Telefonske usluge. Usluge faksa.

❖ Poslovni centar

❖ Motorizovani vodeni sportovi i parasejling

❖ Večera uz sveće od 18:00h do 22:00h.

❖ Izbor međunarodnih vina.

❖ Usluga pranja veša.

❖ Menjačnica.

❖ Medicinske usluge dostupne 24 sata.

❖ Posebni paketi za venčanja, medeni mesec i godišnjice.

❖ Časovi tenisa, grupni treninzi, privatne časovi i dr.

❖ Proizvodi iz ponude online prodavnice

❖ Bankomat (USD).

❖ Kafić “Ponosno služimo Starbucks®”

❖ Bežični internet (velika brzina)

BONANZA RANCH

Jahanje konja u okviru objekta nudi uzbudljiv i jedinstven način da upoznate pravu prirodu rivijere. U trajanju od dva sata, uz vodiča, jahanje kroz džunglu uključuje jedinstveno iskustvo u jednom od čuda na poluostrvu Jukatan: Majanske Senote (Maian Cenotes), u koju  možete skočiti na osvežavajuće kupanje. Zdravi, dobro obučeni konji pogodni su za ljude sa malim ili nikakvim iskustvom u jahanju. Poluprivatne ture sastoje se od grupe do 12 jahača, osiguravajući tako da svako ima pažnju prijateljskih, stručnih vodiča.

VENČANJA

Sa profesionalnim koordinatorom i njegovim timom hotel je u potpunosti opremljen da iznese sve izazove planiranja svadbene proslave i pretvori je u radosnu priliku. Predivne i jedinstvene lokacije za ceremoniju, uključujući kapelu kod plaže su samo početak bajke. Ova istaknuta usluga je stvorena kako bi se poboljšalo iskustvo i omogućilo nevesti, mladoženji, porodici i prijateljima ne da samo proslave taj dan, već i da imaju uspomenu za ceo život.

GRUPE

Na raspolaganju su vam prostori za vaš sledeći sastanak ili okupljanje. Otkrijte beskrajne lepote, od obala karipskom mora do klasične elegancije velike dvorane ili jedinstvene funkcionalnosti prostora. Najsavremeniji objekti i personalizovani servis stručnog tima garantuju gostima nezaboravno iskustvo. Takođe, organizuju se i ekskluzivni prijemi, večere i kokteli.

GREENHOUSE

Ova staklena bašta površine 7,030m2 obezbeđuje proizvode ne samo za El Dorado Royale, već i za ostale Karisma hotele širom regiona: Spa Resorts El Dorado, Generations Resorts i Azul Hotels. Ovaj prvi staklenik u odmaralištima u regionu – obeležio je svoju prvu žetvu u avgustu 2009.godine. Proizvodi se razno organsko povrće i biljke, uključujući krastavce, papričice, čili, bosiljak i nanu. Proces đubrenja se vrši kroz hidroponski sistem. Proizvodi koji se koriste za đubrenje su sertifikovanog organskog porekla, koje dolaze iz biljaka, lišća i semena. Obilazak se organizuje iz glavnog hola hotela nekoliko dana u nedelji.

*** Ovo odmaralište se ne preporučuje gostima sa ograničenom fizičkom mogućnošću kretanja ***

* Sve informacije sadržane u ovom dokumentu mogu se promeniti bez prethodne najave*