El Dorado Seaside Suites

El Dorado Seaside Suites, je još jedan član porodice hotela “samo za odrasle”, okružen kristalno plavom vodom sa primesama luksuzno-modernog stila, romantičnog okruženja i potpune relaksacije u raju, savršen za intimno bekstvo. Odmaralište, sa svojim belim zgradama koje se nalaze okružene predivnim palmama, upotpunjuje utisak nestvarnog sa predivnom peščanom plažom. Samo na nekoliko minuta od hotela imate mogućnost da otkrijete jedan od najvećih grebena na Rivijeri Maja, arheološke destinacije kao i Eko parkove, prirodne Senote, peščane plaže i kulturu Maja. Hotel se nalazi 90 minuta od međunarodnog aerodroma Kankun i samo nekoliko minuta vožnje od Playa del Carmen i Tuluma.

SMEŠTAJ

Elegantnih i svetlih 574 luksuznih apartmana su podeljeni u osam kategorija koje pružaju sve pogodnosti potrebne za prijatan i lični raj. Apartmani poseduju veliki balkon ili terasu, francuski krevet, jacuzzi za dvoje, televiziju, klimu, plafonski ventilator i iPod stanicu. Dodatni komforni sadržaji uključuju: mermerno kupatilo sa odvojenim umivaonicima, zaseban toalet, zaseban tuš, fen za kosu, vagu, papuče i bademantile, sef, peglu i dasku za peglanje, aparat za kafu, telefon, toaletno ogledalo i prostrani ormar. Mini-frižider u sobi je opremljen izborom pića i ukusnim grickalicama, a usluga pripreme sobe za spavanje je na zahtev.

OCEAN FRONT SWIM UP JACUZZI SUITES

Elegantni enterijeri čine ove apartmane prijatnim i intimnim utočištem, idealno mesto da provedete kvalitetno vreme sa srodnom dušom. Oni su vrlo komforni i nude glavnu spavaću sobu, okruglu sofu za dvoje koja se okreće za 360 stepeni i pruža vam mogućnost uživanja u predivnom pogledu. Velika terasna vrata vas dele od nameštne terase sa koje imate direktan pristup bazenu. Smešteni su na delu od drugog do šestog sprata sa jednim bračnim ili dva bračna kreveta (ograničen broj soba). Dostupne su sobe koje se mogu međusobno povezati.
Maksimalan broj gostiju: 3 (samo u sobi s bračnim krevetima).
Površina sobe: 54 m², površina terase: 10,4 m².

OCEAN FRONT HONEYMOON JACUZZI SUITES

Elegantni enterijeri čine ove apartmane prijatnim i intimnim utočištem, idealno je da provedete kvalitetno vreme sa svojom srodnim dušom. Oni su vrlo komforni i nude glavnu spavaću sobu, okruglu sofu za dvoje koja se okreće za 360 stepeni i pruža vam mogućnost uživanja u predivnom pogledu. Velika terasna vrata vas dele od nameštne terase sa koje imate direktan pristup bazenu. Smešteni su na najvišim spratovima, s francuskim ležajem i najboljim pogledom, a uključuju i dodatne pogodnosti:

  • Lična sobarica
  • Privatna gurmanska večera pod svećama na plaži
  • Nakon večere vas čeka apartman romantično ukrašen laticama ruža i aromaterapijom
  • Specijalni gurmanski doručak u krevetu
  • Masaža na plaži 2 x 1
  • Ohlađena boca šampanjca u sobi po dolasku
  • 15% popusta na spa usluge
  • Sveži cvetni aranžman u sobi
  • Vaučer za jedno besplatno noćenje u sklopu proslave sledeće godišnjice

Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: 54 m², površina terase: 10,4 m² *
Minimum 4 noćenja.

OCEAN FRONT POOL SWIM UP JACUZZI SUITES

Apartman stvoren da razveseli goste i učini da se osećaju kao kod kuće. Na raspolaganju je udoban dizajn koji upotpunjuje inspirativne trenutke potpune opuštenosti u ovim luksuznim apartmanima, uključujući okruglu sofu za dvoje koja se okreće za 360 stepeni kako bi uživali u sunčevoj svetlosti. Uživajte u spektakularnom karipskom pogledu, izađite napolje da biste doživeli izlazak sunca i zaronite u bazen ispred velikog balkona. Uživajte u udobnosti plivanja direktno do bara i gurmanskog ugla. Ovi apartmani imaju ili jedan francuski krevet ili dva bračna kreveta (ograničen broj soba). Dostupne su sobe za povezivanje.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: 54 m², površina terase: 10,4 m².

ROYAL SUITE

Naš kraljevski apartman nudi romantiku i intimnost, uz mnoštvo udobnosti i pogodnosti. Odvojena dnevna soba, ormar za piće, dupli umivaonici u prostranom kupatilu i velika terasa ili balkon učiniće vaš boravak nezaboravnim.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: od 36 m² do 50 m².

ROYAL SWIM UP SUITE

Kraljevski apartman sa direktnim pristupom lenjoj reci ili bazenu. Nudi romantiku i intimnost zajedno sa velikom terasom opremljenom krevetom i dve stolice kako bi mogli da uživate u vremenu Kariba.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: od 41 m² do 55 m².

KARAKTERISTIKE

Odvojeni dnevni boravak, jacuzzi i dupli umivaonici u prostranom kupatilu, francuski krevet, sef, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, telefon sa direktnim biranjem, plazma TV sa satelitskim servisom, DVD plejer, aparat za kafu, minibar sa pivom, vodom i bezalkoholnim pićima, pegla i daska za peglanje, kišobran, digitalna vaga, bademantili i papuče, ohlađena boca penušavog vina po dolasku, kao i voćna korpa dobrodošlice, besplatan pristup internetu, pripremanje kreveta i sobe za noć.

DODATNE USLUGE UKLJUČENE ZA ROYAL SUITE I ROYAL SWIM UP SUITE:

  • Izbor jastuka i premium izbor aromaterapije
  • Premium izbor pića (viski, vodka, tekila i rum)
  • 24-časovni premium servis u sobi
  • Batler servis
  • Privatna večera pod svećama na plaži
  • Prednost u pristupu restoranima.
  • DVD konzola sa dostupnom listom filmova.

PRESIDENTIAL STUDIO INFINITY POOL CASITA SUITE

Romantično dizajniran predsednički apartman sadrži glavnu spavaću sobu, dnevni boravak sa plazma ekranom, DVD / CD plejer, DVD meni, jacuzzi za dvoje u sobi sa pogledom na okean, toaletni sadržaj, izbor jastuka, premium aromaterapiju, bademantile i papuče, sef, telefon, dnevno opremljeni minibar, aparat za kafu i espresso, priključak za iPod, 24-satnu sobnu uslugu sa premium menijem, bocu penušavog vina i korpu voća po dolasku, izbor premium alkoholnih pića u sobi i besplatan bežični internet. Uživajte u velikoj prednjoj terasi sa svojim privatnim bazenom ili beskonačnim bazenom, kao i sa posebnim delom plaže izdvojenim samo za vas i opremljenim najudobnijim ležaljkama i krevetima. Da biste bili zadovoljni predsedničkim tretmanom tokom vašeg boravka, vaš personalizovani batler će vam biti na raspolaganju i moći će da vam organizuje sledeće usluge: DVD konzolu sa bibliotekom filmova, uslugu raspakivanja ukoliko to želite, prvenstvo pristupa svim restoranima (jedna večera pod svećama na plaži), jednu 25-minutnu masažu za parove u Naai SPA (* za min 4 noćenja).
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: 61 m².

ONE BEDROOM PRESIDENTIAL BEACHFRONT VILLA

Elegantan enterijer čine ove predsedničke apartmane idealnim mestom za opuštanje i kvalitetno provedeno vreme sa voljenom osobom. Svaki apartman nudi drugačiji originalan dekor koji će vas oduševiti svojim sofisticiranim detaljima sa raskošnim i predivnim panoramskim pogledom na Karibe. Na prvom spratu se pruža pravi osećaj luksuza i prostora koji nudi besprekorni dizajn. Na prvom spratu se nalazi veliki dnevni boravak sa pogledom na plažu i udobnim kaučem, uključujući trpezariju, gurmansku kuhinju, mermerni bar sa premium nacionalnim i međunarodnim pićima, vino. Uživajte u prednjem delu sa svojim privatnim bazenom, zasebnim delom plaže sa ležaljkama i privatnim prilazom. Glavna spavaća soba, koja se nalazi na drugom spratu, je pun pogodak za one koji traže najbolje. U njoj se nalazi francuski ležaj postavljen da gleda u horizont i predivne palme, veliki prostrani ormar i plazma TV. U kupatilu je veliki jacuzzi za dvoje, tuš kabina za dvoje, dupli mermerni umivaonici, luksuzne L’Occitane pogodnosti i poznati spoljni tuš “Aguas del Amor” kako bi se stvorila savršena harmonija. Maksimalan broj gostiju: 2 osobe

SENSIMAR LUXURY JACUZZI SUITES

Ovi šarmantno ukrašeni apartmani kombinuju klasičan dekor sa savremenim nameštajem. Dobro usklađeni sa prirodnim osvetljenjem enterijera i zasebnom dnevnom sobom, ovi upečatljivi apartmani pružaju neverovatan pogled na bujne vrtove i kokosove palme.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: 49.29 m²

SENSIMAR BEACHFRONT JACUZZI SUITES

Smešteni usred letovališta, luksuzni vrtovi su oaza predivnog enterijera opremljenog mekanim dekorom i stilom sa živopisnim bojama Kariba. Svi apartmani se nalaze na nekoliko koraka od plaže, na prvom ili drugom spratu i svi imaju francuske krevete.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: od 36 m² do 52.5 m²  

SENSIMAR SWIM UP JACUZZI JUNIOR SUITES

Nalazi se okružen predivnim bojama dobro održavanih vrtova; uživajte u luksuznim smeštajima u pozadini svoje privatne nameštene terase sa direktnim pristupom lenjoj reci koja teče ispred apartmana i vodi do bazena i bara.
Maksimalan broj gostiju: 2 osobe
Površina sobe: 41 m²

GOURMET INCLUSIVE® EXPERIENCE RESTAURANTS & BARS

Od izlaska do zalaska sunca, gosti će moći da uživaju u Gourmet Inclusive® iskustvu u svih 11 različitih restorana i 11 barova sa jedinstvenim ukusima i odličnom uslugom. Da bi gosti unapredili jedinstveno iskustvo u ishrani, molimo da se pridržavate “opušteno-elegantnog” pravila oblačenja u svim gastronomskim restoranima. Dame: kapri pantalone, haljine, suknje, duge pantalone, cipele, sandale, haljine. Gospoda: dugačke pantalone, košulje, sandale ili cipele.   

DRIFTWOOD GOURMET OCEAN FRONT RESTAURANT & BBQ CORNER

U okviru glavnog bazena, sa tropskim dekorom, ovaj restoran nudi odličan meni sa međunarodnom selekcijom sveže hrane, i obaveznom paeljom. Radno vreme: 12:30h – 17:00h.

DRIFTWOOD Beach BBQ:

Sa neverovatnim pogledom na okean, ovaj restoran nudi ukusne opcije hrane na žaru. Radno vreme: 11:30h do 17:00h.

KANALOA BAR

Koktel bar i salon u prijatnoj atmosferi gostima nudi pogled na Karipsko more dok udobno uživaju u svom omiljenom piću ili koktelu. Radno vreme: 18:00h – 02:00h

SWIM-UP OCEAN FRONT BAR

Pruža širok spektar devičanskih koktela, ceđeno sveže voće, hladno pivo i puni Gourmet Inclusive® premium bar. Uživajte u usluzi konobara pored bazena koji služe osveženje po vašem ukusu. Nalazi se na glavnom bazenu ispred plaže. Radno vreme: 10:00h – 17:00h.

SEASIDE MARKET

Gosti mogu da izaberu među raskošnom ponudom izložene hrane za doručak. Ponuda kreće od maštovitih salata, raznovrsnih glavnih jela, neodoljivog domaćeg hleba i poslastica za svačiji ukus. Ovaj restoran nudi putovanje kroz različite kuhinje sveta sa okruženjem koje odražava strast kuvara. Nalazi se u glavnom holu hotela. Doručak: 07:00h – 11:00h, večera: 17:30h – 22:00h.

MIA CASA

Savremena italijanska kuhinja. Najromantičniji i najintimniji, restoran Mia Casa nudi parovima i drugim gostima vrhunsko iskustvo restorana. Uživajte u zatvorenom, klimatizovanom restoranu u tipičnom italijanskom selu. Služe se sva italijanska najpoznatija jela, na inovativan i maštovit način. Nalazi se u glavnom holu hotela. Večera: 17:30h – 22:00h.

KLAY TALAY

Vok kuhinja. Gosti će odmah biti zadivljeni impresivnim raznovrsnim azijskim specijalitetima u potpunosti jedinstvenim za ovaj deo sveta. Ovde ćete osetiti strast za kreativnim, svežim i jedinstvenim ukusima koje proizvode iskusni kuvari. Uživajte u autentično kreiranim jelima i najnovijim kulinarskim trendovima sa naglaskom na Istočnoj kuhinji. Izbor japanskih piva i sake-a je uvek u ponudi. Uživajte u impresivnom iskustvu “shabu shabu”. Restoran se nalazi u glavnom holu hotela. Večera: 17:30h – 22:00h.

MEZCALITO

Mezcalito Bar, smešten u glavnom holu, otvoren u čast Mezcal-a, tradicionalnog meksičkog pića. Mezcalito služi široki spektar vrhunskih pića, uključujući Mezcal, kao i devičanske koktele. Gosti će uživati u lenjim popodnevnim časovima ili u piću posle večere dok slušaju mekane tonove meksičke i latinske muzike. Radno vreme: 15:00h – 23:00h.

GOURMET INCLUSIVE ROOM SERVICE

Nudi novu vrstu iskustva usluge u sobi, a na raspolaganju je 24 časa dnevno. Gosti mogu uživati u a la carte meniju isporučenom u gurmanskim korpicama u bilo koje doba dana u udobnosti svog prostranog apartmana, ili čak na svojoj privatnoj terasi ili balkonu.     

RESTAURANTS & BARS LOCATED AT SENSIMAR

Svi gosti mogu da uživaju u punom pristupu Sensimaru koji se nalazi odmah pored; uživajte u večeri u meksičkom restoranu La Carreta, restoranu Culinarium, restoranu Arrecifes, italijanskom restoranu Mia Casa & Gourmet Pub; isprobajte razne barove kao što su bar Cotorros, bar Guacamaias i još 2 bara koji se nalaze pored lenje reke.

ARRECIFES

Restoran internacionalne kuhinje u elegantnoj klimatizovanoj atmosferi. Sa odličnim kulinarskim menijem, Arrecifes nudi za svakoga ponešto. Sedite i uživajte u raskošno izloženoj hrani sa gurmanskim i meksičkim sastojcima začinjenim do savršenstva. Smešten pored glavnog bazena. Doručak: 07:00h – 11:00h, ručak: 12:30h – 15:00h, večera: 18:30h – 21:30h.

CULINARIUM

Kuhinja latinske fuzije. Uživajte u savršenom svetu ukusa i mirisa kako biste oduševili čula iz obimnog a la carte menija za doručak, ručak ili večeru. Svaki sastojak je pun ukusa i kreativnosti. Pridružite se za pred-večernja pića uz veliki izbor margarita koktela. Prepustite se uživanju u restoranu na otvorenom sa opuštajućom atmosferom, prirodnim osvetljenjem i izvrsnom baštom. Doručak: 07:00h – 11:00h, ručak: 12:30h – 15:00h, večera: 17:30h – 22:00h.

LA CARRETA

Autentična meksička kuhinja. Ovaj restoran ima toplu i intimnu atmosferu sa savremenom i tradicionalnom kuhinjom, i pruža doživljaj meksičkog gostoprimstva od strane ljubaznog osoblja. Jela sadrže tradicionalne začine, sveže biljke i povrće kako bi obezbedili zdrava i prijatna jela, uključujući i one koji su uzgajani u stakleniku u hotelu El Dorado Royale. Večera: 05:30h – 22:00h.

GOURMET PUB

Svetska kuhinja koja nudi niz kreativnih jela inspirisanih svetskom gastronomijom, uključujući pastirsku pitu, ribu i čips, goveđe mesne kuglice, pečeni puding od riže. Uživajte u velikom izboru hrane u predivnom rustikalnom, opuštenom okruženju. Ovaj urbani restoran se apsolutno ne može propustiti! Večera: 18:00h -22:00h.

LA SANDWICHERIE

Smešten uz prekrasnu okeansku obalu, La Sandwicherie je moderan restoran na otvorenom, u senci palmi. Vrhunske kreacije naših kuvara su jednostavne, renomirane i ukusne. Gurmanske pice pečene u peći na drva, širok spektar divnih Angus burgera, različiti meksički “botanas”(zalogaji) kao što su hrskavi burritos, samo su neke od omiljenih opcija. Kontinentalni doručak: 06:00h – 07:00h. Internacionalni doručak: 07:00h – 10:00h, ručak: 11:00h – 17:30h.

BEACH BARBECUE

Smešten na sredini plaže nudi različite vrste gurmanskih užitaka svakodnevno, kao što su paelja, hamburgeri i hotdog, piletina i škampi i još mnogo toga. Gosti mogu sedeti na drvenim klupama za piknik i istovremeno uživati u karipskom suncu i impresivnom pogledu na okean. Dostupni su brojni međunarodni kokteli i pića. Doručak: 08:00h – 11:00h, ručak: 12:30h – 15:00h.

GUACAMAYAS BAR

Dođite i uživajte uz hladno meksičko pivo, cheladas, egzotične koktele i staru tekilu dok slušate tropsku muziku pod tradicionalnim trščanim krovom. Uživajte u našem zdravom uglu koji nudi prirodne, sveže sokove i sveže voće. Radno vreme: 09:00h – 14:00h.

COTORROS BAR

Uživajte u povetarcu sa okeana dok sedite u salonu na otvorenom i ispijate omiljeno piće. Smešten pored tihog bazena, pored restorana La Carreta. Radno vreme: 09:00h -23:00h.

ARRECIFES SWIM-UP BAR

Bar je smešten u glavnom bazenu i nudi širok izbor pića. Radno vreme: 10:00h -18:00h.

COLIBRI SWIM-UP BAR

Bar u bazenu nudi raznovrsne koktele i pića. Smešten pored vile 35. Radno vreme: 10:00h – 18:00h.

GAVIOTAS SWIM-UP BAR AND LOUNGE

Ovaj plivajući bar i relaksirajuće područje nalaze se u srcu hotela gde se može uživati u zvucima vodopada kao i pevanju ptica. Radno vreme: 10:00h – 18:00h.

LA CANTINA BAR

Ovaj tekila bar karakteriše ekskluzivni izbor od 16 različitih domaćih ukusnih tekila, ručno pripremljenih margarita i kreativnih Tekila koktela. Osim toga, na raspolaganju je impresivan izbor specijalnih pića, piva i vina. Smešten u okviru restorana La Carreta. Radno vreme: 17:30h – 22:00h.

MARGARITAS BAR

Ovaj margarita bar nudi veliki izbor aromatizovanih margarita i koktela i nalazi se u restoranu Cullinarium. Radno vreme: 17:30h – 22:00h.

PICADILLY CIRCUS

Smešten pored premium zgrade, Picadilly Circus nudi odličnu zabavu sa predstavama Michael Jackson, Zvezdano nebo, Rock Cirkus, Casino noć, i mnoštvom drugih, sa uslugama pića iz pozorišnog bara, može se reći: Show time!

GOURMET INCLUSIVE PAKET UKLJUČUJE:

Gourmet Inclusive® odmor počinje u trenutku ulaska u elegantni prijemni hol, i dočekom sa čašom penušavog vina i hladnim peškirima. Bićete okruženi različitim gastronomskim uslugama i pogodnostima poput konobara na plaži, usluge konsijerža, 24-satne usluge u sobi, premium pića i gurmanske kuhinje. Naša tradicionalna Gourmet Inclusive® usluga nudi jedinstvena i opuštajuća iskustva:

  • Odabrani smeštaj
  • Dobrodošlicu uz čašu penušavog vina i osvežavajuće peškire
  • Bežični internet
  • Sve gurmanske obroke i specijalitete
  • Alkoholna i bezalkoholna pića iz izbora domaćih i međunarodnih premium brendova
  • Minibar sa pivom, vodom, bezalkoholnim pićima i grickalicama koji se dopunjuje jednom dnevno
  • Uslugu parkiranja vozila
  • Dnevni i noćni program aktivnosti sa živom muzikom i zabavama
  • Mogućnost korišćenja bicikala unutar odmarališta
  • Nemotorizovane vodene sportove: kajak i snorkling
  • Časove ronjenja u bazenu
  • Uslužnu recepciju
  • 6 bazena, jedan od njih je bazen sa prirodnom slanom vodom
  • 2 osvetljena teniska terena sa tvrdom podlogom. Reketi i loptice su besplatni. Primenjuju se ograničenja za korišćenje noću.
  • Besplatan šatl prevoz do Cancuna i Playa del Karmen (potrebne rezervacije)
  • Ličnu konsijerž uslugu od 8 do 17 časova
  • Fitnes centar, saunu i parno kupatilo
  • 24-satnu uslugu u sobi. Ograničenja se primenjuju u kišnim danima
  • Poreze i napojnice
  • Neograničeni besplatni međunarodni pozivi (uključuje mobilne telefone i fiksne linije izvan Meksika).

OSTALI OBJEKTI I USLUGE (NISU UKLJUČENI U PAKET):

  • Ronilački izleti, sertifikati, oprema za iznajmljivanje i dubinski ribolov.
  • Naay SPA
  • Sveži jastog
  • Gift Shop & Logo Shop/Juvelirnica Las Palmeras
  • Iznajmljivanje automobila
  • Telefonske usluge i usluge faksa
  • Poslovni centar
  • Motorizovani vodeni sportovi i parasejling
  • Večera uz sveće od 18:00h do 22:00h
  • Izbor međunarodnih vina
  • Usluga pranja veša
  • Menjačnica
  • Medicinske usluge dostupne 24 sata
  • Posebni paketi za venčanja, medeni mesec i godišnjice
  • Časovi tenisa, grupni treninzi, privatni časovi i dr.
  • Proizvodi iz ponude online prodavnice
  • Međunarodna vina iz našeg podruma pića
  • Preko 50 različitih vina iz Jackson Family Wine
  • Bankomat (USD).
  • Kafić “Ponosno služimo Starbucks®”
  • Bežični internet (velika brzina)
NÁAY SPA

Inspirisan Majanskim i svetskim tradicijama, filozofijama i savremenim tehnikama. Gosti će biti zadivljeni luksuznom atmosferom i prostranstvom, hraneći sva svoja čula, osećajući sinergiju između elemenata vode, zemlje, vazduha i vatre koji doprinose spokojstvu, eleganciji i jednostavnosti žena. Spa Naai je napravio izbor tretmana koji obnavljaju unutrašnje, prirodno stanje ravnoteže.
Temazal: Ova drevna meksička tradicionalna parna kupka simbolizuje Majku Zemlju i moć elemenata vode, vatre, vazduha i zemlje koja se ujedinjuje kako bi pročistila telo, um i duh u jednom od najstarijih rituala na zemlji.
Masaže: Relaksirajuće i anti-stres, švedske, sportske, refleksološke, shiatsu i masaže na plaži.
Lice: duboko čišćenje, hidratacija, negovanje, revitalizacija i oksigenerisanje.
Specijalni tretmani tela: piling, mleka, termalno blato, Royal deluks.
Kozmetički salon: Manikir, pedikir.

VENČANJA

El Dorado Seaside Suites ima mnogo lepih lokacija za venčanja na plaži. Profesionalni koordinator na licu mesta je u potpunosti opremljen da odgovori izazovima planiranja proslave venčanja i pretvori ih u radosnu priliku. Istaknuta služba je stvorena kako bi se poboljšalo iskustvo koje omogućava nevesti, mladoženji, porodici i prijateljima da stvore uspomene za ceo život.

* Sve informacije sadržane u ovom dokumentu podležu promenama bez prethodne najave.*