Generations Riviera Maya

Hotel Generations Riviera Maya iz lanca Karisma hotela ima sve smeštajne jedinice organizovane kao apartman sa batlerom i uključenom Gourmet Inclusive uslugom. Resort je lociran neposredno uz plažu, namenjen je tek venčanim parovima, kao i za porodični odmor.

Hotel poseduje 162 apartmana, dobitnik je prestižne nagrade AAA Four Diamond Award i pobednik The Magellan Gold and Silver Award za 2014. godinu. Hotel se proteže uz dugu peščanu plažu, pružajući gostima gourmet kuhinju i luksuzne apartmane sa uslugom batlera.

Porodice se mogu opustiti znajući da su njihovi mališani u najboljim rukama, prepušteni sertifikovanom timu profesionalaca u Eko Kids klubu.

Gosti mogu pre dolaska u hotel popuniti online obrazac šta žele od gourmet inclusive usluge.

Hotel je lociran na samo nekoliko koraka od El Dorado Casitas Royale, u samom srcu rivijere Maya, prekrasnoj meksičko-karipskoj regiji. Hotel je udaljen 25 minuta južno od internacionalnog aerodroma u Kankunu, i 20 minuta severno od Plaje del Karmen, 10 minuta od golf terena Mayakaba, 25 minuta od čuvenog Playacar golf kluba, 5 minuta južno od Puerto Morelosa i 35 minuta od centra Kankuna.

Svi gosti stariji od 18 godina dobrodošli su u rizorte El Doarado Royale i El Dorado Casitas Royale iz lanca Karisma hotela.

Smeštaj

Hotel Generations Riviera Maya poseduje 162 luksuzno opremljena apartmana, dekorisana u naprednom stilu i podeljena u različite kategorije. Svi smeštajni kapaciteti su opremljeni deluxe sadržajem sa uključenom 24-oro časovnom uslugom, poseduju terasu ili balkon, jacuzzi za dvoje, 47” smart TV, Ipod budilnik. Dodatni komfor u sobi obezbeđuje klima uređaj, mermerno kupatilo, izdvojen WC, dva umivaonika, fen za kosu, bademantili, papuče, jedan bračni ili dva odvojena ležaja, sef, aparat za kafu, pegla i daska za peglanje, telefon, ogledalo za šminkanje. Mini bar opremljen je velikim izborom pića, slanim i slatkim grickalicama i slatkišima za decu. Gosti koji putuju sa decom mogu da izaberu neku od Gourmet inclusive pogodnosti za decu kao što su: šetalice, kolica, stolice za bebe, grejač za flašicu ili kadicu za bebe. Možete uživati u zadivljujućem pogledu na karipsko more iz vaše sobe.

Ulazak u sobe je nakon 15h prvog dana, a poslednjeg dana boravka sobe se napuštaju najkasnije do 12h.

OCEAN FRONT LUXURY JACUZZI SUITE

Ovaj elegantan i prostran apartman ima luksuzni bračni ležaj i sofu na razvlačenje za decu. Ovaj apartman je opremljen visokokvalitetnim smart TV-om i premium mini barom, kao i unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 2 odrasle osobe i jedan tinejdžer i jedno dete (ukoliko je dostupan pomoćni ležaj)
Površina: 56.4 m²

OCEAN FRONT ROYAL SUITE

Ovaj elegantan i prostran apartman ima luksuzni bračni ležaj ili dva singl ležaja i dvosed na razvlačenje za decu. Ovaj apartman je podeljen kliznim vratima, za više privatnosti. Takođe je opremljen visokokvalitetnim smart TV-om i premium mini barom, kao i unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. U okviru ovog apartmana nalaze se i dodatne pogodnosti kao što su: premium alkoholna pića, izbor vina, mini bar sa posebnim vrstama piva, rashlađena boca penušavog vina i korpa sa voćem za dobrodošlicu, bademantil i papuče, premium izbor jastuka i aromaterapije, popust na noćne usluge, večera na plaži za dvoje jednom u toku boravka (za minimum 7 noći boravka, samo za odrasle), 24 sata usluga služenja hrane u sobi.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 1 odrasla osoba, 1 tinejdžer i 2 dece
Površina: 67.1 m²

OCEAN FRONT ONE BEDROOM JACUZZI SUITE

Ovaj elegantan i prostran apartman ima luksuzni bračni ležaj ili dva singl ležaja, dvosed i fotelju na razvlačenje za decu. Ovaj apartman je opremljen visokokvalitetnim smart TV-om i premium mini barom, kao i unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 1 odrasla osoba, 1 tinejdžer i 2 dece
Površina: 67.1 m²

OCEAN FRONT ONE BEDROOM SWIM UP JACUZZI SUITE

Omogućen je direktan pristup infinity bazenu sa terase, uživanje u privatnosti i pogledu na prelepu peščanu plažu i najveći koralni greben na svetu. Ove sobe locirane su od prvog do trećeg sprata. Ovaj elegantan i prostran apartman ima luksuzni bračni ležaj ili dva singl ležaja i sofu na razvlačenje za decu. Ovaj apartman je podeljen kliznim vratima, za više privatnosti. Takođe je opremljen visokokvalitetnim smart TV-om i premium mini barom, kao i unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 2 odrasle osobe i 2 dece ili 1 odrasla osoba, 1 tinejdžer i 2 dece
Površina: 67.1 m²

OCEAN FRONT TWO BEDROOM JACUZZI SUITE

Ovaj apartman je kombinacija Ocean Front Luxury Jacuzzi Suite i Ocean Front One bedroom jacuzzi suite. Svaki apartman je kompletno opremljen sa dva smart TV-a, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. Povezana soba ima jedan bračni ili dva singl ležaja sa sofom na razvlačenje za decu.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 4 dece ili 2 odrasle osobe, 2 tinejdžera i 4 dece
Površina: 121.6 m²

OCEAN FRONT TWO BEDROOM SWIM UP JACUZZI SUITE

Uživajte u bezgraničnoj privatnosti, pogledu na plažu sa belim peskom i najveći koralni greben na svetu. Apartman je lociran od prvog do trećeg sprata sa sopstvenim infinity bazenom. Ova kategorija sobe je kombinacija Ocean Front Luxury Jacuzzi Suite i Ocean Front One Bedroom Swim up Jacuzzi Suite. Svaki apartman je kompletno opremljen sa dva smart TV-a, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. Povezana soba ima jedan bračni ili dva singl ležaja sa sofom na razvlačenje za decu.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 4 dece ili 2 odrasle osobe, 2 tinejdžera i 4 dece
Površina: 121.6 m²

OCEAN FRONT TWO BEDROOM POOL SWIM UP JACUZZI SUITE

Ovaj apartman je direktno sa terase povezan sa glavnim bazenom i barom na bazenu. Ova kategorija sobe je kombinacija Ocean Front Luxury Jacuzzi Suite i Ocean Front One Bedroom Swim up Jacuzzi Suite. Smešten je u prizemlju. Svaki apartman je kompletno opremljen sa dva smart TV-a, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. Povezana soba ima jedan bračni ili dva singl ležaja sa sofom na razvlačenje za decu.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 4 dece ili 2 odrasle osobe, 2 tinejdžera i 4 dece
Površina: 121.6 m²

FRONT THREE BEDROOM JACUZZI SUITE

Specijalno dizajniran za velike porodice, ova kategorija sobe je kombinacija Ocean Front Luxury Jacuzzi Suite i 2 Ocean Front One Bedroom Jacuzzi Suite. Sve sobe su u potpunosti opremljene sa dva smart TV-a, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. Povezana soba ima jedan bračni ili dva singl ležaja sa sofom na razvlačenje za decu.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 6 dece ili 4 odrasle osobe, 4 tinejdžera i 4 dece
Površina: 188.6 m²

OCEAN FRONT THREE BEDROOM SWIM UP JACUZZI SUITE

Uživajte u bezgraničnoj privatnosti, pogledu na plažu sa belim peskom i najveći koralni greben na svetu. Apartman je lociran od prvog do trećeg sprata sa sopstvenim infinity bazenom. Specijalno dizajnirana za velike porodice, ova kategorija sobe je kombinacija Ocean Front Luxury Jacuzzi Suite i 2 Ocean Front One Bedroom Jacuzzi Suite. Sve sobe su u potpunosti opremljene sa dva smart TV-a, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. Povezana soba ima jedan bračni ili dva singl ležaja sa sofom na razvlačenje za decu.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 6 dece ili 4 odrasle osobe, 4 tinejdžera i 4 dece
Površina: 188.6 m²

OCEAN FRONT THREE BEDROOM POOL SWIM UP JACUZZI SUITE

Ovaj apartman je direktno sa terase povezan sa glavnim bazenom i barom na bazenu. Specijalno dizajniran za velike porodice, ova kategorija sobe je kombinacija Ocean Front Luxury Jacuzzi Suite i 2 Ocean Front One Bedroom Jacuzzi Suite. Sve sobe su u potpunosti opremljene sa dva smart TV-a, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom. Povezana soba ima jedan bračni ili dva singl ležaja sa sofom na razvlačenje za decu.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 6 dece ili 4 odrasle osobe, 4 tinejdžera i 4 dece
Površina: 188.6 m²

CONNOISSEUR OCEAN FRONT TWO BEDROOM SWIM UP JACUZZI SUITE

Nivo luksuza u ovom spektakularnom apartmanu sa pogledom na okean ne poznaje granice. Ovaj apartman sa raskošnim sadržajima pruža mogućnost porodicama da uživaju u zajedničkim trenucima. Infinity bazen koji se nalazi na terasi apartmana spaja se sa horizontom čineći spektakularan pejzaž od 1000 nijansi plave boje. Vaš privatni batler učiniće da vam boravak bude što ugodniji – za vas će organizovati privatne večere koje sprema šef kuhinje ili druge rezervacije i planiranje aktivnosti. Ovaj apartman poseduje glavnu spavaću sobu sa luksuznim bračnim ležajem za dvoje, dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom, dvosed ili fotelju na razvlačenje za decu. Ovaj apartman u potpunosti je opremljen sa smart TV-om, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom, kao i specijalnim “Aguas del Amor” (spoljnim tušem). Povezana soba poseduje bračni ležaj, dvosed i fotelju na razvlačenje za decu. Spavaća soba odvojena je modernim kliznim vratima za više privatnosti. Potpuno je opremljena visokokvalitetnim smart TV-om, unutrašnjim jacuzzijem, premium mini barom, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 4 dece
Površina: 186.6 m²

ALL SUITES, ALL BUTLER, ALL GOURMET – FAMILY RESORT CONNOISSEUR TWO BEDROOM POOL SWIM-UP SUITE

Umirujuća svojstva vode pružaju savršeno opuštanje u ovim apartmanima sa direktnim pogledom na okean. Staklena vrata vas vode do terase koja vas vodi do glavnog bazena, i bara u bazenu, a vaš lični batler će se pobrinuti da organizuje sve detalje tokom vašeg boravka, kao što su privatne večere koje će samo za vas spremiti šef kuhinje, kao i planiranje i rezervacija ostalih aktivnosti. Unutrašnjost sobe opremljena je savremenim i elegantnim nameštajem, dve spavaće sobe (glavna spavaća soba je sa luksuznim bračnim krevetom), dnevni boravak, kuhinja, dvosed i fotelja na rasklapanje. Ovaj apartman je u potpunosti opremljen smart televizorima, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom, kao i specijalnim “Aguas del Amor” spoljnim tušem. Povezana soba poseduje bračni ležaj, dvosed i fotelju na razvlačenje za decu. Spavaća soba odvojena je modernim kliznim vratima za više privatnosti. Potpuno opremljena visokokvalitetnim smart TV-om, unutrašnjim jacuzzijem, premium mini barom, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 4 odrasle osobe i 4 dece
Površina: 186.6 m²

CONNOISSEUR THREE BEDROOM SWIM UP SUITE

Nivo luksuza u ovom spektakularnom apartmanu sa pogledom na okean ne poznaje granice. Ovaj apartman sa raskošnim sadržajima pruža mogućnost porodicama da uživaju u zajedničkim trenucima. Infinity bazen koji se nalazi na terasi apartmana spaja se sa horizontom čineći spektakularan pejzaž od 1000 nijansi plave boje. Vaš privatni batler učiniće da vam boravak bude što ugodniji, za vas će organizovati privatne večere koje sprema šef kuhinje ili druge rezervacije i planiranje aktivnosti. Ovaj apartman poseduje glavnu spavaću sobu sa luksuznim bračnim ležajem za dvoje, dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom, dvosed ili fotelju na razvlačenje za decu. Ovaj apartman u potpunosti je opremljen smart TV-om, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom, kao i specijalnim “Aguas del Amor” spoljnim tušem. Povezana soba poseduje bračni ležaj, dvosed i fotelju na razvlačenje za decu. Treća soba je glavna spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevnim boravkom sa foteljom i dvosedom na rasklapanje za decu. Potpuno je opremljena visokokvalitetnim smart TV-om, premium mini barom,  unutrašnjim jacuzzijem, premium mini barom, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 6 dece
Površina: 253.7 m²

CONNOISSEUR THREE BEDROOM POOL SWIM-UP SUITE

Umirujuća svojstva vode pružaju savršeno opuštanje u ovim apartmanima sa direktnim pogledom na okean. Staklena vrata vas vode do terase koja vas vodi do glavnog bazena, i bara u bazenu, vaš lični batler će se pobrinuti da organizuje sve detalje tokom vašeg boravka, kao što su privatne večere koje će samo za vas spremiti šef kuhinje, kao i planiranje i rezervacija ostalih aktivnosti. Unutrašnjost sobe opremljena je savremenim i elegantnim nameštajem, dve spavaće sobe, glavna spavaća soba sa luksuznim bračnim krevetom, dnevni boravak, kuhinja, dvosed i fotelja na rasklapanje. Ovaj apartman je u potpunosti opremljen smart televizorima, unutrašnjim jacuzzijem, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom, kao i specijalnim “Aguas del Amor” spoljnim tušem. Povezana soba poseduje bračni ležaj, dvosed i fotelju na razvlačenje za decu. Treća soba je glavna spavaća soba sa bračnim ležajem dnevnim boravkom sa foteljom i dvosedom na rasklapanje za decu. Spavaća soba odvojena je kliznim vratima za više privatnosti. Potpuno opremljena visokokvalitetnim smart TV-om, unutrašnjim jacuzzijem, premium mini barom, savremenim kupatilom sa dva umivaonika i tušem ograđenim staklom.
Maksimalan broj gostiju: 6 odraslih osoba i 6 dece
Površina: 253.7 m²

Svi zatvoreni objekti su za nepušače, ali je pušenje dozvoljeno na svim otvorenim površinama.

Gourmet inclusive usluga batlera

Gosti se mogu u potpunosti opustiti jer će batler brinuti o svim njihovim potrebama. Ukoliko želite da se osigurate da će sve vaše želje biti ispunjene, pre dolaska možete popuniti online formular.

 • Obezbedite privatnost u sobi tokom boravka
 • Preporuka za ekskurzije i aktivnosti tokom boravka
 • Preporuka I rezervacija spa tretmana i usluga
 • Aromaterapija
 • Izbor jastuka
 • Rezervacija večere u restoranima hotela El Dorado Royale i El Dorado Casitas Royale – samo za odrasle
 • Usluge čuvanja dece – dodatno se naplaćuje
 • Organizacija za posebne prilike i proslave
 • Apartman se čuva i uređuje prema vašim željama
 • Čiste i sjajne cipele za večeru – na specijalni zahtev
 • Hemjisko čišćenje odeće (dva komada odeće po osobi) tokom prve večeri – za dodatne usluge se doplaćuje
 • Pakovanje i raspakivanje na zahtev

Usluga batlera na plaži i bazenu

 • Da vam obezbedi kreme za zaštitu od sunca i peškire
 • Da vam obezbedi novine, magazine i ostali materijal za čitanje
 • Da vam obezbedi osvežavajuće napitke i užinu
 • Da vam obezbedi hladne mirisne peškire
 • Da vam obezbedi igračke za vodu za decu
Gourmet inclusive restorani

Palms gourmet terasa – Meksička hrana

Lokalni i karipski specijaliteti sa akcentom na autentičnoj meksičkoj kuhinji, začinima i ukusima. Ovaj gurmanski kutak smešten na obali mora predstavlja spoj energije, hrane, muzike i života na plaži. Ovaj autentičan restoran nudi specijalitete iz Meksika i sa Kariba, kao i uživanje u koktelima.
Radno vreme restorana je od 12:00 do 17:00h

Chef market grand café&desk

Ovaj porodični restoran služi doručak i ručak. Enterijer od drveta daje posebnu atmosferu ovom modernom restoranu svetske kuhinje, sa spektakularnim pogledom na karipsko more. Opcije hrane su mnogobrojne, od kafe i kroasana, preko zdrave hrane do hrane sa specijalnom pripremom.
Gourmet inclusive usluga – doručak i ručak se služe u terminu od 06:30 do 16:30h

Jade pan  –  azijska kuhinja

Osetite ukus kineske, japanske, korejanske, tajlandske i vijetnamske hrane poslužene u udobnom prostoru, i ostaćete zadivljeni neverovatnim ukusima kuhinje koja dolazi iz najpoznatijeg kulinarskog dela sveta. Odaberite svoj omiljeni čaj i obogatite ukus hrane. Uživajte u Shabu-shabu stolu sa porodicom i prijateljima, tu možete kuvati zajedno koristeći komadiće govedine, piletine, svinjetine, morske plodove ili povrće u posudama sa ključalom vodom, na kraju dodajte začine po želji kako bi obogatili ukusnu supu ili čorbu.
Radno vreme restorana je od 17:30 do 22:00h

Wine kitchen restaurant & tasting room

Savršena kombinacija hrane, vina i dobrog društva. Wine kitchen je restoran koji priprema kulinarske specijalitete iz različitih vinskih regija sveta. Gosti mogu da se opuste i uživaju dok kuvari prave magiju za njih.
Radno vreme restorana je od 18:00 do 22:00h

Habb  – Indijska kuhinja

Širok izbor začina igra ključnu ulogu u ovoj dinamičnoj kuhinji koja sprema jela od tradicionalnih I egzotičnih sastojaka. Lokalna jela kao što su Daal Tadka, Biryani ili  moderna jela kao što je Butter piletina odvešće vaša čula do Indije.
Radno vreme restorana je od 17:30 do 22:00h

Pravila oblačenja:

 • Dame: kapri pantalone, haljine, suknje, dugačke pantalone, cipele ili elegantne sandale
 • Gospoda: bermude, dugačke pantalone, košulje, polo majice, elegantne sandale ili cipele

Gourmet inclusive bars well – bar u vodi

Centralno lociran bar u vodi služi širok izbor koktela poznatih širom sveta, sveže ceđenog voća, hladna piva i izbor internacionalnih alkoholnih pića. Uživajte pored bazena dok vas konobari služe osvežavajućim pićem po vašem izboru
Radno vreme bara je od 10:00 do 22:00h

Cocktail bar & lounge

Koktel bar smešten je na drugom spratu. Ovde se poslužuju poznati singapurški šotovi i šotovi tekile. U opuštenoj atmosferi gosti mogu uživati u pogledu na zvezdano nebo iznad karipskog mora.
Radno vreme bara je od 15:00 do 02:00h

Tamarind – Lobby lounge

Okružen bujnom meksičkom šumom, savršeno je mesto za odmor i druženje uz ispijanje ukusnih koktela. Posluživanje u sobama u hotelu Generations Riviera Maya nudi nov doživljaj posluženja koji je dostupan 24h. Gosti mogu da uživaju u porodičnom a la cart meniju u bilo koje doba dana uz komfor apartmana ili na svojim terasama.

Zabava i aktivnosti

Eco igraonice za decu

Nudi nadgledane aktivnosti za decu uzrasta od 4 do 12 godina. Takođe nudi zabavno i sigurno mesto za igru gde deca pored zabave mogu praviti umetničke projekte od materijala za reciklažu i tako učiti o zaštiti životne sredine dok se dobro zabavljaju. Klub za decu poseduje i deo za prikazivanje filmova, biblioteku, konzole sa igricama i još mnogo toga.
Radno vreme: nedelja i ponedeljak od 09:00 do 17:00h i od 19:30 do 23:00h, od utorka do subote od 09:00 do 17:00h i od 19:30 do 21:00h
Deca mlađa od 4 godine moraju biti pod nadzorom odraslih

Little eko chefs program

Little eko chef je iskustvo bez premca za najmlađe goste koje će im omogućiti da steknu veštine kuvanja. Naučiće kako da pripremaju lake i ukusne recepte, poneće sa sobom brojna lepa sećanja na boravak u hotelu Generations Riviera Maya. Ovo je program koji uključuje i kulturno-istorijske činjenice, osnove ekološkog kuvanja i mogućnost kuvanja. Program je dostupan u eko dečijoj igraonici svakog vikenda u 15:00h. Porodični kutak gde se porodica može dobro zabaviti. Sadrži i sto za bilijar, dnevni boravak, razne knjige i društvene igre.
Radni vreme od 09:00 do 22:00h

Noćna zabava

U hotelu Generations Riviera Maya gosti mogu uživati u najboljoj noćnoj zabavi, uključujući kvalitetnu muziku, ples i nastupe lokalaca.

Gourmet inclusive paket sadrži:

Vaša gourmet inclusive usluga počinje prilikom prijavljivanja u hotel pošto vas na dočeku očekuje čaša penušavog vina za odrasle i piće dobrodošlice za decu uz hladan peškir za osveženje. Uživajte u pogodnostima gourmet inclusive usluge kao što su usluga batlera, dnevni popusti, 24-časovna usluga posluživanja hrane u sobi, vrhunska pića i gourmet hrana. Tradicionalna gourmet inclusive usluga nudi i pakete potpunog opuštanja.

 • Izabrani smeštaj
 • Čaša penušavog vina za odrasle i piće dobrodošlice za decu
 • Svi gourmet obroci
 • Servis parkiranja
 • Sva domaća i internacionalna alkoholna i bezalkoholna pića
 • 24-časovna usluga posluživanja hrane u sobi
 • Meni za decu
 • Eco igraonica za decu uzrasta od 4-12 godina
 • Batler na plaži i bazenu
 • Snorkeling i kajakarenje
 • Bežični internet
 • Biblioteka i deo za čitanje u okviru Family lounge-a
 • Sve takse
 • Neograničeni besplatni pozivi u domaćem i internacionalnom saobraćaju
 • Stoni tenis – sto se nalazi u glavnom lobiju, reketi i loptice su besplatni
 • Za bebe:
  – krevetac
  -kolica
  -grejač za flašicu
  -sterilizator
  -hrana za bebe
  -bebi monitor
  -oprema za presvlačenje bebe i kadica za kupanje
  -bademantil za bebe

Dodatni objekti i usluge koje nisu uključene u cenu:

 • Uslužno čuvanje dece
 • Međunarodni izbor vina iz našeg podruma
 • Romantične ili porodične večere na plaži
 • Naay spa
 • Izleti sa ronjenjem, oprema za ronjenje I ribolov
 • Rent a car i iznajmljivanje limuzina
 • Transfer do Plaje del Karmeni ili Kankuna
 • Paketi za: golf, kulturu, jahanje, noćno krstarenje, vodene sportove, ronjenje, paraglajding…
 • Specijalni paketi za venčanja, medeni mesec i godišnjice
 • Ekskluzivna kapela na plaži
 • Nebesko venčanje
 • Privatni instruktor joge
 • Provizija za razmenu novca
 • Pranje veša
 • Prodavnica suvenira
 • Starbucks kafeterija
Naay spa

Naay spa je spa centar inspirisan Majama, pruža gostima mogućnost da dožive tradicionalne i alternativne spa tretmane. Dizajniran da podmiri sva čula, ovaj luksuzan spa centar sadrži tuševe, sobe za spa tretmane, prodavnicu kozmetičkih proizvoda, apartman za mladu, masažu za decu od 4-12 godina. Možete isprobati jedinstven tretman sa čokoladom koji je bogat mineralima i čokoladnim maslacem. Pored svih ovih tretmana, Naay spa nudi i uslugu: pilinga, obloga za telo, specijalnog tretmana lica, pedikir, manikir i druge usluge salona lepote.

Ballroom

Hotel je u prilici da ugosti svaku grupu, bilo da je u pitanju proslava venčanja ili porodična okupljanja, kulinarsko umeće i personalizovani servis biće prilagođen svakoj usluzi. Naša potpuno nova plesna dvorana je pogodna za proslave na dva nivoa: u donjem delu sala za do 100 gostiju namenjena je za koktel okupljanja, a u gornjem delu deo za gala večere prima do 150 gostiju, idealno mesto za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Bonanza Ranch

Jahanje konja u okviru hotelskog kompleksa, ponosni dobitnik “Trip Advisor´s Certificate of Excellence 2013 & 2014” nudi jedinstven i uzbudljiv način da doživite prirodu obale Maya, sa dvočasovnom turom sa vodičem kroz džunglu, uključujući I posetu jednog od čuda The Mayan Cenotes odakle možete skočiti i osvežiti se u vodi. Zdravi i dobro obučeni konji namenjeni su za jahače bez prethodnog jahačkog iskustva. Poluprivatne ture se sastoje od 12 jahača, na taj način se garantuje da svaki gost može dobiti pažnju dobro obučenih vodiča.

Venčanja

Ovaj hotel je specijalizovan za organizaciju venčanja na obali Maya. Sa timom profesionalnih dizajnera koji su obučeni da izađu u susret skoro svim zahtevima parova, pretvoriće vaše venčanje u nezboravan trenutak. U ponudi su prelepe i jedinstvene lokacije za ceremoniju venčanja, uključujući i  crkvu na plaži. Usluga je kreirana tako da pojača doživljaj i omogući mladencima, porodici i prijateljima da ponesu uspomene za ceo život.

Nebesko venčanje

Jedinstven, ekskluzivan i neverovatan doživljaj venčanja nudi ovaj luksuzan i moderno opremljen prostor za venčanja i proslave do 250 gostiju. Sa spektakularnim pogledom na karipsko more i gazebo sa belim zastorima i završnom obradom od kamena ostaviće sve prisutne bez daha. Ova prostrana terasa nalazi se na petom spratu hotela, ima prostor za roštilj, bar za posluživanje pića. Ova terasa može se iznajmljivati za venčanja, privatne proslave i organizovanje roštilja.

Venčanje  u kapeli

La Capella de los Milagros locirana je na plaži. Katolička venčanja u Meksiku moraju se održati u kapeli. Kapela moze da primi do 150 zvanica i priznata je od strane katoličke crkve i nezavisnog ministarstva za proslavu brakova.

Greenhouse

Ogromna površina staklene bašte gde se proizvodi hrana, ne samo za hotel El Dorado Royale već i za hotele: El Dorado Spa Resorts, Generations resorts i Azul hotele širom regiona. Ovo je prvi staklenik u okviru nekog rizorta, prvu žetvu dao je 2009. godine. Tu se proizvode razne vrste organskog povrća i biljaka kao što su: krastavac, paprika, čili, bosiljak, menta. Proizvodi koji se koriste za đubrenje su sertifikovanog organskog porekla i dolaze od biljaka, lišća i semenki. Organizuje se tri puta sedmično poseta stakleniku koja kreće iz glavnog lobija hotela El Dorado Royale i samo je za odrasle.